Wordt dit de volgende memecoin die 500% stijgt in een maand?

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Wordt dit de volgende memecoin die 500% stijgt in een maand?,

Een nieuwe maand, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Tot nog toe is 2024 het jaar van de memecoins. Vrijwel iedereen die in memecoins in BLOX heeft geïnvesteerd heeft hier geld mee verdiend. Wat wordt de volgende memecoin die 500% stijgt in een maand?

Het klinkt misschien onrealistisch, maar in de afgelopen maanden is het Floki en Pepe gelukt om meer dan 500% te stijgen in een periode van 30 dagen. Er zijn gekkere dingen gebeurd.

Banner Default 4 (Last van FOMO?)

Onze glazen bol voorspelt altseason

Vooropgesteld, we hebben geen glazen bol. We weten niet welke memecoin 500% kan stijgen in april. Wat we wel weten is dat als de geschiedenis zich herhaalt, altseason om de hoek is.

Over twee tot drie weken is namelijk de Bitcoin halving. Dit wordt vaak opgevolgd door Bitcoin die een steeds grotere, dominantere positie inneemt op de markt. Maar als Bitcoin is uitgeraasd, dan is zijn de altcoins aan de beurt. Als de altcoins aan de beurt zijn, dan moet je snel zijn.

De koersen kunnen dagelijks tientallen procenten omhoog springen, maar als de hype van een bepaalde coin voorbij is, kan die ook snel keer weer inkakken. Deze korte periode wordt in de volksmond altseason genoemd.

grafiek altseason op basis van bitcoin dominance

De grafiek hierboven laat de omgekeerde Bitcoin dominantie zien. Hoe hoger de groene lijn (en dus hoe lager het percentage), des te beter altcoins het doen. De rode cirkels laten de periodes zien die door de meeste traders erkend worden als altseason.

Op de derde na natuurlijk, die moet nog komen.

Fases van altseason toepassen op memecoins

Een altseason kent verschillende fases. Let op, het is geen garantie dat die fases weer komen, maar een opsomming van lessen uit het verleden.

Tijdens een altseason stijgen eerst de altcoins met een hoge marketcap, daarna de coins die zich in het midden begeven, en vervolgens zijn de coins met een lage marketcap aan de beurt.

Als we kijken naar de memecoins van BLOX, dan zou dat er zo uit kunnen zien:

SpaceX van Elon Musk lanceert een raket met een Dogecoin-logo waardoor de koers van Dogecoin naar de maan gaat. Dan is Shiba Inu aan de beurt omdat de hype over Shibarium de pan uit rijst. Vervolgens komen Pepe en Floki nog even buurten met een stijging van een paar honderd procent.

Om de memecoin-hype af te sluiten, breekt Memecoin (ja, BLOX heeft echt een memecoin die letterlijk Memecoin heet) zijn all time high.

En toen kwam er een olifant en die blies het verhaaltje uit.

The post Wordt dit de volgende memecoin die 500% stijgt in een maand? appeared first on BLOX | Nieuws.

,

Een nieuwe maand, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Tot nog toe is 2024 het jaar van de memecoins. Vrijwel iedereen die in memecoins in BLOX heeft geïnvesteerd heeft hier geld mee verdiend. Wat wordt de volgende memecoin die 500% stijgt in een maand? Het klinkt misschien […]

The post Wordt dit de volgende memecoin die 500% stijgt in een maand? appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.