Welke crypto gaat stijgen terwijl bekendste crypto’s crashen – 5 beste crypto investeringen voor deze week 

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Welke crypto gaat stijgen terwijl bekendste crypto’s crashen – 5 beste crypto investeringen voor deze week ,

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Crypto investeerders hebben te maken gekregen met een flinke tegenslag nu bijna de gehele crypto markt in het rood is komen te staan. De globale crypto markt is de afgelopen dagen flink gedaald en is ondanks de lichte stijging van vandaag nog altijd slechts $1,06 biljoen waard. Bitcoin wordt op het moment verhandeld rond de $26.100, waar het twee maanden geleden nog meer dan $30.000 waard was. 

De dalingen zijn ontstaan door de hoger dan verwachte inflatie cijfers, de vertraging in de goedkeuring voor een Bitcoin spot ETF goedkeuring en de SEC die in hoger beroep gaat tegen de Ripple uitspraak. 

Het Commitment of Traders rapport heeft ook duidelijk gemaakt dat er een sterke stijging heeft plaatsgevonden in het aantal hedge fondsen dat tegen Bitcoin wedt. Een aanhoudende daling van de Bitcoin waarde kan weleens een doordreunend effect hebben op vele altcoins en meme coins. 

Ondanks de huidige bear markt zijn er nog steeds een aantal nieuwe cryptos met veel potentie in de markt. Dit artikel beschrijft de 5 beste cryptocurrencies die in staat zijn om het beter te doen dan de gemiddelde markt. 

Wall Street Memes (WSM) 

De Wall Street Memes token heeft de aandacht weten winnen van alle meme coin enthousiastelingen en wist al meer dan $25 miljoen op te halen in zijn presale die ongeveer drie maanden geleden is begonnen. 

Dit komt doordat de token alles lijkt te hebben wat nodig is om een van de grootste meme coins in de crypto markt te worden. Het heeft de ondersteuning van een sterke community, die voortkomt uit de legendarische WallStreetBets Reddit community die de aandelen gekte rondom GameStop inspireerde. 

wsm presale

De Wall Street Memes groep heeft sindsdien een merk gecreëerd die gepaard gaat met een sterke internet community die bestaat uit meer dan 1 miljoen leden, iets wat de token kan helpen om zijn doel van $1 miljard te behalen. 

Wall Street Memes is gelijkwaardig aan Dogecoin in het feit dat het ook kan kapitaliseren op het Elon Musk effect, aangezien Musk al meerdere keren de interactie aanging met het Twitter account van Wall Street Memes. 

Het ontwikkelingsteam achter deze token hebben ook al succes geboekt in het verleden met meerdere succesvolle Web 3 projecten, zoals zijn Wall Street bulls NFT collectie die in minder dan 32 minuten uitverkocht raakte en $2,5 miljoen ophaalde. 

Het project heeft ook tokenomics die zich richt op de community, 50% van de token voorraad is beschikbaar in de presale en 30% is gereserveerd voor community beloningen. 

De bekende influencer Crypto Clinix gelooft dat $WSM een explosieve stijging van x100 kan doormaken tijdens zijn lancering, ondanks de huidige bearish markt condities. 

Nu naar Wall Street Memes 

Sonik Coin ($SONIK)

Op honden gebaseerde tokens zoals Dogecoin en Shiba Inu lijken ondertussen een beetje achterhaald te zijn nu de token die zich baseert op het populaire video game karakter Sonic The Hedgehog de nieuwe trend is geworden binnen de meme coin markt. 

Tokens zoals HarryPotterObamaSonic10Inu wisten al rallies te realiseren van 8000% en een market cap van $180 miljoen. 

Sonik Coin wilt dezelfde beweging maken als deze tokens en heeft als doel om het snelste meme coin project te worden dat van $0 naar $100 miljoen gaat. En de huidige presale lijkt te bevestigen dat dit mogelijk is, de presale wist in 48 uur al meer dan $150.000 op te halen. 

SONIK

50% van de token voorraad van 300 miljard tokens is beschikbaar tijdens de presale tegen een goedkope prijs van $0,000014 per token. De presale heeft een harde cap van net iets meer dan $2 miljoen, die naar verwachting snel uitverkocht gaat raken. 

Daarnaast is er nog eens 40% gereserveerd voor het Stake 2 Earn mechanisme van $SONIK, waardoor token houders in staat zijn om een jaarlijks rente percentage op te halen van 773%, iets wat het langer vasthouden van de token stimuleert en daarmee de koers stabieler maakt. 

De resterende 10% van de token voorraad is gereserveerd voor liquiditeit op het moment dat de token op gedecentraliseerde exchanges wordt gelist. 

Sonic the Hedgehog is een van de meest bekende game karakters aller tijden en veel verschillende generaties kennen deze video games, cartoons en films. Zijn populariteit zal zeker een belangrijke boost zijn voor de token, ondanks de huidige bearish crypto markt. 

Nu naar Sonik Coin

Launchpad XYZ ($YPRED)

Launchpad XYZ ($LPX) is nog een project dat erg veel aandacht heeft weten te winnen tijdens zijn presale fase. De presale heeft nu al $1,3 miljoen weten op te halen en het platform biedt een groot aantal verschillende tools aan die traders helpen met het navigeren door de volatiele crypto markt. 

LPX presale

Een voorbeeld van deze functies is de Launchpad Quotient, hierin wordt een groot aantal cryptos beoordeeld op basis van zijn betrouwbaarheid waardoor investeerders nooit meer de volgende Pepe of FLOKI zullen missen. 

Het platform biedt ook een groot aantal krachtige trading producten aan zoals het TradingEdge platform dat traders helpt met het maken van goed geïnformeerde beslissing aan de hand van sentiment analyses, het laatste nieuws en waardevolle markt inzichten. 

Launchpad XYZ is simpelweg het platform voor alle dingen op Web 3, en het biedt services aan zoals zijn eigen gedecentraliseerde exchange, een eigen Web 3 wallet, toegang tot premium NFTs en presale, een Play 2 Earn gaming hub en nog veel meer. 

Dankzij zijn hoge gebruikstoepassing, kan de $LPX token gemakkelijk een aanhoudende groei doormaken en het beter gaan doen dan de gemiddelde crypto markt.

Nu naar Launchpad XYZ

yPredict ($YPRED)

De vraag naar AI crypto projecten neemt alleen maar toe, en yPredict is een van deze projecten die de aandacht van investeerders heeft weten te winnen dankzij zijn grote range aan analytische tools en ML-gebaseerde voorspelende trading signalen.

ypred presale

De $YPRED token heeft al meer dan $2,4 miljoen weten op te halen tijdens zijn presale, waarin nog 2 fases zijn te gaan. 

Alle token houders zullen toegang krijgen tot het markt voorspelling platform van yPredict die accurate koers voorspellingen maakt voor duizend crypto coins en effecten. 

yPredict gebruikers kunnen ook een voordeel verdienen op de rest van de crypto wereld dankzij het analyse platform die meer dan 100 verschillende koers patronen kan herkennen, de sentiment analyses en de indicator analyses. 

De marktplaats van yPredict is nog een belangrijke functie van het platform. Hier kunne AI experts hun eigen voorspellende modellen aanbieden. Crypto traders kunnen abonneren op deze modellen en vervolgens goed geïnformeerde beslissingen maken. De populaire crypto YouTuber Jacob Bury gelooft dat $YPRED x10 kan gaan na zijn listing.

Nu naar yPredict

THORChain Laat Gigantische Bull Rally Zien Ondanks Bearish Markt Situatie, Hoe Ver Kan Het Gaan?

THORChain is een van de grootste winnaars in de crypto markt nadat het bijna 12% wist te stijgen in de afgelopen 24 uur en zelfs 41% in de afgelopen week. 

THORCHain koers grafiek

$RUNE wordt op dit moment verhandeld voor $1,75, met een markt cap van over de $597 miljoen. Hierdoor is het de 58e grootste crypto op basis van market cap. 

Volgens het markt intelligentie platform van Messari, is $RUNE het enige DeFi project met een grote markt cap die in het groen is gebleven over de afgelopen week. THORChain is een van de leidende deelnemers in de DeFi race en staat bekend voor zijn corss-platform mogelijkheden tussen verschillende blockchains. 

Er zijn meerdere indicatoren dat de token zijn bullish trend voort kan zetten ondanks de huidige bear markt. Een voorbeeld hiervan is de opkomende DeFi Lending lancering van THORChain die een deflatoire token voorraad gaat creëren. De populaire crypto analist @TehLamboX is erg bullish over de token en gelooft dat de $RUNE op de korte termijn richting de $2 kan gaan stijgen en op de lange termijn zelfs richting de $16.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Welke crypto gaat stijgen terwijl bekendste crypto’s crashen – 5 beste crypto investeringen voor deze week  verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

LET OP! Dit is een betaald persbericht. Crypto investeerders hebben te maken gekregen met een flinke tegenslag nu bijna de gehele crypto markt in het rood is komen te staan. De globale crypto markt is de afgelopen dagen flink gedaald en is ondanks de lichte stijging van vandaag nog altijd slechts $1,06 biljoen waard. Bitcoin […]

Het bericht Welke crypto gaat stijgen terwijl bekendste crypto’s crashen – 5 beste crypto investeringen voor deze week  verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com