Welke altcoins gaan exploderen terwijl bekendste crypto’s crashen – 4 beste cryptomunten korte termijn

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Welke altcoins gaan exploderen terwijl bekendste crypto’s crashen – 4 beste cryptomunten korte termijn,

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De crypto markt heeft een moeilijke periode achter de rug en de meeste grote cryptos moesten genoegen nemen met aanzienlijke dalingen. Bitcoin was zelfs niet in staat om boven de $26.000 te blijven en ook Ethereum moest genoegen nemen met een daling tot onder de $1.700. Vandaag lijkt de eerste dag dat de crypto markt weer aan het herstellen is, maar de markt heeft nog een eind te gaan voordat het zich weer op het niveau van een aantal weken geleden bevindt. 

De totale crypto markt heeft een market cap van $1,07 biljoen, een stijging van 2,52% over de afgelopen 24 uur. Toch is het nog altijd een stuk lager dan een week geleden toen het nog bijna $1,20 biljoen waard was. Ook Bitcoin heeft vandaag een stijging van iets meer dan 2% door weten te maken, maar is met $26.491 nog altijd 9% minder waard dan 7 dagen geleden. 

Doordat Bitcoin verantwoordelijk is voor bijna 50% van de crypto markt heeft het een grote invloed op de prestaties hiervan. Hierdoor was het nieuws dat SpaceX een groot deel van zijn Bitcoin bezittingen verkocht, een grote domper voor de gehele crypto markt. 

De grootse neerwaartse beweging van Bitcoin vond plaats op 17 augustus toen bekend werd dat SpaceX mogelijk voor $373 miljoen aan Bitcoin heeft afgeschreven. Dit samen met andere gebeurtenissen vormden de oorzaak voor de vallende trend van Bitcoin. 

Een van deze andere gebeurtenissen was de uitspraak van een VS rechter waarin werd aangegeven dat er sancties uitgevoerd konden worden tegen Tornado Cash, een gecentraliseerd crypto platform. Dit was nog maar weer een herinnering dat het einde van de wettelijk druk en onzekerheid in de crypto markt nog altijd niet in zicht is. 

Hiernaast was de SEC namelijk ook een rechtszaak begonnen tegen zowel Coinbase als Binance en blijft er dus nog altijd de nodige wettelijke onzekerheid in de crypto markt. Dit heeft tot zorgen onder investeerders geleid en hierdoor is ook de risicobereidheid afgenomen. Dit heeft in de meeste gevallen een directe impact op de prestaties van Bitcoin en de crypto markt. 

Toch is Bitcoin vandaag weer in staat geweest om een stijging te maken, maar de vraag is nu of de koers deze stijging vast kan houden. 

Bitcoin koers verwachting

De 50-daagse exponential moving average (EMA) van Bitcoin bevindt zich rond de $27.300 en kan mogelijk belangrijke weerstand gaan bieden tegen verdere stijgingen van de Bitcoin koers. De koers is vandaag in staat geweest om voorbij de weerstand van $26.200 te stijgen en op het moment dat de koers in staat is om hier een ondersteuning niveau van te maken dan gaan de deuren open voor verdere stijgingen. 

Het volgende doel zal nu de weerstand zijn bij $26.800, maar als het zijn stijging voort kan zetten kunnen de doelen van $27.300 en $27.600 realistisch worden. Als de waarde van Bitcoin echter weer onder de $26.200 zakt dan kan er een daling ontstaan die de koers terug brengt richting de $25.200, of in een slecht geval zelfs richting de $24.800. 

Welke altcoins gaan exploderen?

Veel investeerders zullen hun portfolio willen diversifiëren met ander altcoins naast Bitcoin. Helemaal vanwege de onzekerheid rondom de huidige crypto crash. Om deze reden hebben we een aantal van de beste cryptomunten korte termijn geselecteerd die de kans hebben om aanzienlijke winsten te realiseren. Hieronder beschrijven we de beste vier crypto investeringen van dit moment. 

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes is een community die is voortgekomen uit de aandelen gekte rondom GameStop en AMC uit 2021. Het is een community van particuliere investeerders die samen kwamen om het op te nemen tegen de grote financiële instituten van Wall Street. 

Door de introductie van de $WSM token is deze community nu ook relevant voor de crypto wereld geworden. De $WSM token is ontwikkeld om deze particuliere investeerders ook een kans te geven met een meme coin in de crypto markt. 

De ontwikkelaars van dit project waren eerder al verantwoordelijk voor de succesvolle lancering van de Wall Street Bets NFT collectie die op de Ethereum blockchain $2,5 miljoen ophaalde in minder dan 32 minuten. Hiermee heeft dit team bewezen te weten wat nodig is om succesvol te zijn in de crypto wereld. En dit werd nog maar eens bevestigd door de presale van de $WSM token. Deze presale is al snel een van de grootste presale tokens van 2023 geworden en het project heeft nu al meer dan $25 miljoen opgehaald. 

Het Wall Street Memes project focust zich volledig op de community, iets wat duidelijk terug te zien is in de tokenomics van het project. In totaal is 50% van de token voorraad gereserveerd voor de presale en 30% voor community beloningen. De resterende 20% is gereserveerd voor liquiditeit op exchanges. 

Er vindt geen privé verkoop plaats en het team heeft ook geen tokens gereserveerd. Hierdoor zullen alle tokens die beschikbaar zijn in handen komen van de community. Hierdoor is het ook de community die baat zal hebben bij toekomstige koers stijgingen. 

Het is ook de grote community die het project de potentie geeft voor een listing op een tier-1 exchange. Experts verwachten namelijk dat het project hier snel in aanmerking voor zal komen omdat het project meer dan 1 miljoen verschillende volgers heeft over zijn verschillende social media kanalen. 

De combinatie van een ervaren team, samen met een grote community aan investeerders die het project ondersteunen maken dit project een van de meest belovende altcoins van dit moment. En dit is je laatste kans om goedkoop bij dit project in te stappen. De presale loopt tegen zijn einde en je bent nog kort in staat om de $WSM tokens te kopen tegen de presale prijs van $0,0337. Deze prijs gaat naar verwachting hard stijgen op het moment dat de token gelist wordt op exchanges. 

$WSM tokens koop je gemakkelijk op de presale website van Wall Street Memes. Hier kan je tokens aanschaffen via ETH, USDT, of creditcard. 

Bezoek Wall Street Memes Hier

Sonik ($SONIK)

Sonik coin is de nieuwste meme coin die de crypto markt aan het veroveren is. Sonik coin is gebaseerd op Sonic the Hedgehog, het populaire karakter uit de SEGA game. Het project heeft geen directe connectie met dit project, maar weet wel voort te bouwen op de populariteit van dit karakter. 

Sonik coin heeft een duidelijk doel, de snelste crypto worden die van $0 naar $100 miljoen gaat. Hiermee verwijst het naar de snelheid waar Sonic the Hedgehog om bekend staat. Het project heeft meerdere van dit soort verwijzingen. Het heeft namelijk ook een totale token voorraad van 299.792.458.000 tokens, een verwijzing naar de snelheid van het licht van 299.792.458.000 meter per seconde. 

Sonik coin is echter geen standaard meme coin, dit project heeft ook een staking mechanisme geïntroduceerd waarmee investeerders een passief inkomen kunnen verdienen. Hiermee onderscheidt het zich van de meeste andere meme coins.

Het project bevindt zich nog steeds in de presale fase die in totaal al meer dan $350.000 heeft opgehaald. Ondanks dat de presale nog aan de gang is kunnen investeerders nu al tokens staken. In totaal zijn er zelfs al meer dan 13 miljard tokens vastgezet tegen een jaarlijks rente percentage van 178%. 

De presale loopt erg snel en je zult er daarom snel bij moeten zijn om $SONIK tokens te kopen voor de lage prijs van $0,000014. Op het moment dat de token gelist wordt gaat deze prijs waarschijnlijk explosief stijgen. En omdat de totale limiet op slechts $2,098 miljoen ligt, zal deze redelijk snel uitverkocht kunnen raken. 

$SONIK tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële website van $SONIK. Hier hoef je alleen je wallet te verbinden en vervolgens kan je Sonik tokens kopen middels ETH en USDT. 

Bezoek $SONIK Presale Hier

Launchpad XYZ ($LPX)

Launchpad XYZ is bezig met de ontwikkeling van een portaal die alle functies van Web 3 aan gaat bieden. Het platform heeft een uitdagend doel, verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe gebruikers naar Web3. 

Web3 is voor veel gebruikers soms erg uitdagend en door alle functies hiervan samen te brengen in een overzichtelijke portaal hoopt Launchpad XYZ deze gebruikers te kunnen helpen. Gebruikers kunnen rekenen op functies zoals een gedecentraliseerde exchanges en een eigen Web3 wallet. Daarnaast maakt het platform ook gebruik van AI technologie om investeerders te helpen met het maken van goed geïnformeerde trading beslissingen. 

De LPX token gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties op dit platform en houders van deze tokens komen in aanmerking voor voordelen zoals vroege toegang tot presales en Play 2 Earn games, kortingen op abonnementen en nog veel meer. De verwachting is dat de koers van LPX hard gaat stijgen op het moment dat de activiteit op het Launchpad platform toeneemt.  

De LPX token bevindt zich op dit moment in de presale om de kosten van de ontwikkeling te financieren. Deze presale heeft nu al meer dan $1,3 miljoen opgehaald en investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijzen. Tokens kosten $0,0445 per stuk, maar op dit moment is er een week lang een bonus van 20% beschikbaar.

LPX tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële presale website van Launchpad XYZ. Hier hoef je simpelweg je wallet te verbinden en vervolgens kan je tokens kopen middels ETH, USDT en creditcard. 

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

yPredict ($YPRED)

Het wordt steeds moeilijker om een voordeel te behalen in de steeds complexer wordende crypto markt. yPredict wilt hier verandering in aan te brengen. Het platform maakt gebruik van AI technologie om nauwkeurigere voorspellingen te maken dan voorheen mogelijk was. 

yPredict voorziet investeerders hierdoor van betere koers voorspellingen, trading signalen, nieuws sentiment analyses en nog veel meer. Wat yPredict zo uniek maakt, is dat het zijn voorspelling systeem gratis en toegankelijk maakt voor iedereen, zonder dat hier een login voor nodig is. Premium functies zijn vervolgens beschikbaar als je in bezit bent van $YPRED tokens. $YPRED tokens zijn de native token van yPredict en verantwoordelijk voor alle transacties op het platform. 

yPredict heeft ook een marktplaats ontwikkeld waarop AI experts hun voorspellende modellen aan kunnen bieden. Hier kunnen investeerders terecht voor de allerbeste modellen voor crypto trading. Ze kunnen zich abonneren op deze modellen via de $YPRED token en hebben hierdoor alle tools die nodig zijn om succesvol te worden in de complexe wereld van cryptocurrencies.

$YPRED bevinden zich op dit moment in een presale die al meer dan $3,5 miljoen heeft opgehaald. $YPRED tokens kosten op dit moment $0,1 en zullen op het moment dat ze gelist worden $0,12 kosten. $YPRED tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, USDT en credit card. 

Bezoek yPredict Presale Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Welke altcoins gaan exploderen terwijl bekendste crypto’s crashen – 4 beste cryptomunten korte termijn verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

LET OP! Dit is een betaald persbericht. De crypto markt heeft een moeilijke periode achter de rug en de meeste grote cryptos moesten genoegen nemen met aanzienlijke dalingen. Bitcoin was zelfs niet in staat om boven de $26.000 te blijven en ook Ethereum moest genoegen nemen met een daling tot onder de $1.700. Vandaag lijkt […]

Het bericht Welke altcoins gaan exploderen terwijl bekendste crypto’s crashen – 4 beste cryptomunten korte termijn verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.