Waves kopen: iDEAL, Changelly of exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Waves is een decentraal blockchain netwerk. Op dit netwerk kun je erg makkelijk een eigen cryptocurrency maken. Veel mensen willen Waves kopen. Gelukkig is dat voor Nederlanders erg makkelijk. Je kan dit namelijk direct met iDEAL kopen. Waves cryptovaluta kopen kan ook op een aantal andere manieren. Zo kan je deze verhandelen op een exchange of omruilen tegen andere cryptovaluta. Hoe dit allemaal werkt lees je in de onderstaande blog over Waves kopen. Kom je er niet uit? Laat dan gerust een bericht achter onder deze blog of via ons contactformulier. Wij helpen je zo snel mogelijk!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Waves kopen iDEAL
De makkelijkste manier om Waves te kopen is gewoon via het vertrouwde iDEAL. Je betaalt gewoon met euro vanaf je bankrekening en krijgt daar deze cryptovaluta voor terug. Dit kun je op het moment alleen doen bij Litebit (maak een gratis account aan). Volg het onderstaande Waves kopen stappenplan om dit te doen:
Maak een account aan op Litebit via deze link
Maak een Waves wallet aan. Wij raden deze wallet aan.
Ga op de website van Litebit naar de pagina van Waves en vul in hoeveel je wilt kopen. Dit kan je in euro of waves invullen.
Vul het ontvangstadres aan van de door jou aangemaakte wallet
Betaal via iDEAL of een andere betaalmethode
Wacht totdat de Waves in jouw nieuwe wallet staan
Wij hebben eventueel ook een uitgebreide Litebit uitleg geschreven. Ook is er een uitleg over de Litebit Credits. Succes!
Omruilen via Changelly
Changelly is een dienst waarbij je cryptovaluta om kunt ruilen tegen gunstige tarieven. Het omruilen kan je doen tegen meer dan 50 andere cryptocurrency. Wil je weten welke? Lees dan onze Changelly review! Zo is het mogelijk om onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin en DASH te ruilen tegen Waves. Je ziet direct de huidige koers en hoeveel je er voor terug krijgt. Maak snel een gratis account aan!

Naar een exchange
Je kan ook het bovenstaande zelf handmatig uitvoeren. Je maakt een account aan bij een exchange waar je cryptocurrency naar toestuurt. Dit is meestal Bitcoin (BTC). Wij raden daar YoBit of Bittrex voor aan. Je handelt dan tussen WAVES/BTC. Daarna verstuur je de valuta naar een waves wallet of laat je deze staan op de exchange. Zorg er dan voor dat je jouw account heel goed beveiligd. Verstandig is om niet al te veel WAVES online te laten staan. Bitcoin kopen iDEAL om naar een exchange te sturen kan via de onderstaande aanbieders:
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Het bericht Waves kopen: iDEAL, Changelly of exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.