Wat gaat bitcoin de komende maand doen? John deelt prijsanalyse

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Wat gaat bitcoin de komende maand doen? John deelt prijsanalyse,

Dag allemaal, bitcoin (BTC) heeft maart erg bullish afgesloten; nog nooit eerder werd een maand zo hoog geëindigd als nu. Desalniettemin is april niet bepaald lekker van start gegaan. In mijn nieuwste video duik ik de grafiek en deel ik mijn verwachtingen voor de bitcoin koers. Ook bespreek ik twee cryptomunten met een kleinere marktkapitalisatie die wellicht op het punt staan te ontploffen.

Bitcoin analyse

Een terugblik op de historische prestaties van bitcoin in de eerste kwartalen toont aan dat er vaak sterke positieve resultaten zijn behaald. De afgelopen drie maanden is de koers van bitcoin met 68 procent de lucht in geschoten. Deze trend zet zich vaak voort in het tweede kwartaal. April is op zichzelf sowieso al een sterke maand voor bitcoin, met een gemiddelde prijsstijging van zo’n 14 procent.

Technische analyses wijzen op een sterk bullish signaal, met de recente sluiting van de maand maart als de hoogste ooit voor bitcoin. Dit, gecombineerd met een toenemend volume, suggereert dat er meer groene bewegingen aan de horizon liggen.

Een kritische observatie is de vorming van een “evenwicht patroon” op de wekelijkse grafiek, wat wijst op zijwaartse consolidatie voorafgaand aan een mogelijke uitbraak.

Er wordt echter ook gewaarschuwd voor de mogelijkheid van een verdere koersdaling, die gezien wordt als een gezonde correctie binnen een stijgende trend. Met de Bitcoin halving binnen handbereik bevinden we ons nog in een wisselvallige en onvoorspelbare fase. Belangrijke steunniveaus om in de gaten te houden zijn $58.000 en $60.000.

Kansen voor altcoins

Naast bitcoin duik ik de grafiek in van twee kleinere altcoins die mogelijk honderden procenten kunnen stijgen, issp (ISSP) en saros (SAROS). Deze coins hebben een kleine marktkapitalisatie en vertonen tekenen van accumulatie, wat kan duiden op aankomende prijsstijgingen.

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

Het bericht Wat gaat bitcoin de komende maand doen? John deelt prijsanalyse verscheen eerst op Crypto Insiders.

,

Het bericht Wat gaat bitcoin de komende maand doen? John deelt prijsanalyse verscheen eerst op Crypto Insiders.

,
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.