Vooruitstrevende blockchain projecten: ICObazaar & Covesting.io

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Vooruitstrevende blockchain projecten onder de loep
In de moderne wereld waarin we leven is het potentieel van cryptocurrencies enorm. De voorbije jaren is reeds gebleken dat een investering in een cryptocurrency zoals de Bitcoin een werkelijk indrukwekkend rendement met zich mee kan brengen. Toch is het maximale potentieel nog ver van bereikt.
Elke dag opnieuw verschijnen er op het internet dan ook nieuwe, vooruitstrevende blockchain projecten die niet alleen de mogelijkheden voor beleggers en investeerders verruimen, maar tegelijkertijd crypto’s toegankelijker maken. Wij stellen graag alvast twee interessante, vooruitstrevende blockchain projecten aan u voor.
Covesting.io, benut de kennis van echte experts
Het principe achter het blockchain project van Covesting is eigenlijk niet ver te zoeken en klinkt bijgevolg erg logisch. Covesting heeft namelijk als doel gesteld om een copy-trading platform naar de cryptocurrency markten te brengen. Het platform moet het voor investeerders van over de hele wereld mogelijk maken om de prestaties van honderden professionele crypto asset managers te volgen en met elkaar te vergelijken.
Dat klinkt interessant, maar levert uiteraard geen direct financieel voordeel op voor de gebruiker. Toch wel. Het platform maakt het namelijk mogelijk om automatisch te anticiperen op interessante crypto strategieën. Dit zorgt er voor dat u als gebruiker van het Covesting platform meteen aanspraak kunt maken op de winsten die worden gerealiseerd door één of meerdere van ’s werelds beste experts.

Hoe werkt Covesting.io precies?
Het Covesting platform werkt eigenlijk zeer eenvoudig. Ze maakt het voor gebruikers in de basis dan ook gewoon mogelijk om een groot aantal handelsstrategieën voor crypto’s onder de loep te nemen. Het gaat hierbij uiteraard niet zomaar om eender welke strategieën, maar wel om systemen die zijn uitgedokterd door professionele, digitale vermogensbeheerders. Tijdens het browsen doorheen deze verschillende strategieën is het mogelijk om u als het ware in te schrijven op die ene strategie die het beste aansluit bij uw doelen en geplande werkwijze. Bent u geïnteresseerd in meerdere strategieën? Ook dat is geen probleem. Het Covesting platform maakt het mogelijk voor elke gebruiker om zich in te schrijven op tot wel 20 verschillende handelsmodellen.
Wanneer bovenstaande is gebeurd spreekt het voor zich dat u graag de prestaties van de verschillende modellen zult willen opvolgen. Dit kan gebeuren door real-time reports. Wanneer u er voor heeft gekozen om een bepaalde strategie te volgen betekent dit dat u ten allen tijde een compleet beeld heeft van uw investering en hoe goed deze presteert. Het Covesting platform brengt niet alleen interessante voordelen met zich mee voor de gewone belegger, ook vermogensbeheerders doen er hun voordeel mee. In plaats van een niet onaanzienlijke hoeveelheid van hun tijd te investeren in het verwerven van klanten kan men zich nu namelijk optimaal concentreren op hun handelsactiviteiten. Dit kan zowel voor de vermogensbeheerders op zich als voor de beleggers een aanzienlijk (extra) financieel voordeel met zich meebrengen.

Bezoek de website: Covesting.io

ICObazaar, crowdfunding met crypto’s
Het crowdfunding principe is door de jaren heen uitstekend ingeburgerd geraakt bij zowel de kleine als de middelgrote en de grote investeerders. Door middel van crowdfunding kunnen er niet alleen bedragen worden geschonken aan goede doelen, daarnaast wordt er aan elke investeerder de mogelijkheid geboden om te participeren in een potentieel interessant project.
Het grote succes van crowdfunding heeft er voor gezorgd dat ICObazaar het plan heeft uitgewerkt om een platform te realiseren waarbij geïnteresseerde investeerders kunnen instappen in vooruitstrevende blockchain projecten.
Hoe werkt ICObazaar?
Het team achter ICObazaar gelooft uiteraard zeer in de toekomst van crypto’s en al het potentieel welke deze met zich meebrengen. Omwille van deze reden wou het iedereen die daarin geïnteresseerd is de mogelijkheid bieden om mee te participeren. Op deze manier slaat de belegger of investeerder eigenlijk twee vliegen in één klap. Niet alleen gebeurt er namelijk een investering met cryptocurrencies, daarnaast kan er nog eens bovenop een stijgende koers een extra rendement worden behaald wanneer het project in kwestie succesvol blijkt te zijn.
Elk blockchain project welke wordt toegevoegd aan het ICOBazaar platform krijgt een speciale rating toegekend. Deze rating moet aangeven hoe solide de investering precies is. Bovendien wordt er telkens duidelijk aangegeven wat de actuele stand van de inzamelactie precies is en worden de waardes van de cryptocurrencies omgerekend in Amerikaanse dollar. Door reviews toe te laten van investeerders of geïnteresseerden wordt het bovendien voor iedereen mogelijk om kennis en / of meningen uit te wisselen over een bepaald project. Dit maakt ICObazaar een opvallend sociaal platform met een bijzonder aantrekkelijk, financieel potentieel.

Ga naar het ICO overzicht op ICObazaar

The post Vooruitstrevende blockchain projecten: ICObazaar & Covesting.io appeared first on Cryptostart.

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.