Vertcoin kopen met iDEAL en VTC wallets

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Vertcoin is een populaire cryptocurrency met een actieve community. De munt wordt afgekort als VTC, een logische afkorting. Vertcoin kopen kan op twee manieren erg goed. Optie 1 is voor de beginner het beste. Je koopt het dan direct met iDEAL. De tweede optie is via een aangesloten exchange. Het is mogelijk om te ruilen op de markt VTC/BTC. Alleen bij Litebit (maak een gratis account) kun je deze munt op het moment direct met iDEAL kopen. In deze blog lees je uitgebreid hoe je VTC kopen kan en welke Vertcoin wallets het beste geschikt zijn om de munt in te bewaren. Bekijk ook eens de Vertcoin koers!
Vertcoin wallets op een rij
De beste optie voor de cryptocurrency beginner is om Vertcoin te bewaren in een gratis Litebit wallet. Deze digitale portemonnee kun je vinden in jouw account na het aanmelden via deze link. Tijdens het kopen kun je de optie “Gebruik Litebit wallet” aanvinken. Meer informatie over dit proces vindt je in onze blog Litebit wallets uitleg. Op de officiële website via deze link kun je een actueel overzicht vinden. De volgende Vertcoins Wallets zijn beschikbaar:
Windows
Linux
Mac
Web Wallet van Litebit
Paper wallet
Vertcoin kopen iDEAL
Het is erg makkelijk om deze cryptovaluta te kopen. Wij hebben een uitgebreid Litebit stappenplan geschreven voor meer informatie. In het kort volg je de volgende stappen:
Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt. Kies je voor de gratis Litebit wallet? Dan mag je deze stap overslaan
Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
Kies bovenin de optie VTC
Vul in hoeveel je Vertcoin je wilt kopen. Dit kan in EUR of OK ingevuld worden.
Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
Betaal met iDEAL
Wacht af tot de OK crypto in jouw wallet verschijnt
Op een exchange kopen
Het is ook mogelijk om te handelen tussen BTC/VTC om aan deze cryptovaluta te geraken. Alle aangesloten exchanges zie je via deze link. Je koopt eerst bitcoin en deze verstuur je naar een exchange waarop VTC wordt aangeboden. Na het voltooien van de order kun je er voor kiezen om de Vertcoin weer naar een eigen wallet te versturen of op de exchange laten staan. Bitcoin kopen kan goed bij de volgende aanbieders:
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Het bericht Vertcoin kopen met iDEAL en VTC wallets verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.