Verge kopen: iDEAL, Exchange of omwisselen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Verge kopen (XVG) kan op drie manieren. Beginners kunnen het beste XVG kopen via iDEAL bij Litebit (gratis account). Je hoeft niet eens een wallet aan te maken, want je kan ook een Litebit Wallet gebruiken. Als je dit niet wilt, kan je ook gebruik maken van een andere Verge wallet. Daarnaast is het ook mogelijk om deze cryptomunt te aan te schaffen op een exchange, zoals Cryptopia. Ook kun je Verge omwisselen vanaf bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum, Litecoin en 50 andere cryptocurrency. Dit doe je via Changelly. In deze blog bespreken wij alle manieren om Verge te kopen. Ook lees je alles over welke Verge (XVG) wallet je het beste kunt gebruiken om jouw currency veilig te bewaren. Wil je instappen? Kijk dan ook eens goed naar de Verge koers en bepaal voor jezelf een goed instapmoment.
De beste Verge Wallets
Hieronder zie je een actueel overzicht van de beste digitale XVG portemonnees:
Litebit Wallet (gratis als je een account aanmaakt), Web wallet online
Verge Android Wallet
Electrum Wallet (Windows, Linux, Mac)
Coinomi Android wallet
Coinpouch iOS wallet
Je kan de meest recente downloadlinks vinden via deze link. Dit is tevens de officiële Nederlandse vertaling van de Verge website.
Verge kopen iDEAL
De beste optie voor beginners is om deze cryptovaluta direct met iDEAL te kopen. Wij hebben een uitgebreide Litebit review met daarin een stappenplan geschreven. Hier lees je precies hoe je cryptogeld kan kopen met iDEAL en hoe dit werkt. Hieronder lees je nog eens in het kort hoe je Verge met iDEAL kan kopen. Je koopt dus direct met jouw bankrekening deze currency!
Maak een gratis account aan via deze link bij Litebit
Zoek de optie XVG in het overzicht
Vul in hoeveel Verge je wilt kopen. Dit kan in euro ingevuld worden, maar ook in XVG
Voor de beginner is het mogelijk om een online Litebit wallet aan te maken voor Verge. Je hoeft zo zelf geen wallet meer aan te maken. Je kan deze optie aanvinken bij ontvangstadres.
Betaal met iDEAL en wacht tot de munten in jouw wallet staan.
XVG via een exchange kopen
Deze currency is beschikbaar op een van onze favoriete exchanges: Cryptopia. Je kan een gratis account aanmaken via deze link. Als je interesse hebt om Verge hier te kopen, moet je wel eerst beschikken over Bitcoin. Dat kan je goed kopen bij de onderstaande aanbieders. Wil je weten hoe Verge kopen op een exchange werkt? Lees dan ons exchange stappenplan eens.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Omruilen via Changelly
Als derde optie is het mogelijk om Verge om te ruilen vanaf 50+ cryptovaluta. Dit doe je dan via Changelly. Ook hier hebben wij een uitgebreid stappenplan voor geschreven. Deze kun je lezen op de pagina: Changelly stappenplan. Je kan eventueel ook direct wisselen via onze pagina: Cryptovaluta omwisselen. Je moet hier wel een Verge wallet voor aanmaken, bijvoorbeeld via Litebit. Ook moet je beschikken over een van de 50 aangeboden cryptovaluta bij Changelly. Dit zijn onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Ripple en Dash.

Het bericht Verge kopen: iDEAL, Exchange of omwisselen verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.