Verdien nu Bitcoin (BTC) door Minecraft te spelen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Verdien nu Bitcoin (BTC) door Minecraft te spelen,

Satlantis, een Minecraft-server, stelt gebruikers in staat om Bitcoin (BTC) te verdienen terwijl ze spelen. Spelers kunnen toetreden tot een virtuele miningpool die echte satoshi’s (sats) uitkeert aan spelers elke 10 minuten.

Een satoshi is de kleinste eenheid van meting voor Bitcoin, met elke Bitcoin die 100 miljoen satoshi’s bevat. Volgens Zebedee, dat de technologie heeft gecreëerd om de externe server van stroom te voorzien, wordt er wekelijks meer dan 1 miljoen satoshi’s (bijna $300) uitgekeerd.

Hoe verdien je Bitcoin in Minecraft?

Iedereen kan op Satlantis spelen, maar om Bitcoin te verdienen, moet je een virtuele ASIC-miner aanschaffen – hetzelfde type miner dat je in het echte leven nodig hebt om Bitcoin te delven – en deze vervolgens van brandstof voorzien met smaragden. Dit zal je hashrate verhogen (zichtbaar aan de rechterkant van het scherm), wat je dan elke 10 minuten in een loterij plaatst om een stukje Bitcoin te winnen.

De ASIC-miner van het laagste niveau voegt 10 toe aan je hashrate, maar je kunt een ASIC-miner krijgen die tot 45 hashrate voor je produceert. Om je winstkansen te berekenen, deel je je hashrate door de wereldwijde hashrate die op het scherm wordt weergegeven, en vermenigvuldig je dit met 100.

Hoewel ASIC-miners de primaire manier zijn om sats in het spel te verdienen, kun je ook handelen om wat Bitcoin te bemachtigen. Er is een marktplaats beschikbaar waar gebruikers items verkopen, zo eenvoudig als vuil of zo zeldzaam als elytra’s.

Laat je echter niet misleiden door de prijskaartjes op de marktplaats! Wat eruitziet als $2.000 betekent eigenlijk 2.000 sats – wat op dit moment iets meer dan $0,50 is.

Hoe krijg ik een ASIC-miner in Satlantis?

Er zijn twee manieren om ASIC-miners in Satlantis te krijgen: via de battle pass of de marktplaats. De battle pass, die je kunt openen door “/bp” in de in-game chat te typen, is beschikbaar in gratis en betaalde lagen. In seizoen 3, het huidige seizoen op het moment van schrijven, moet je level 51 bereiken op de gratis battle pass voordat je een “Elliptic Key” krijgt, waarmee je via een “Elliptic Crate” een ASIC-miner kunt krijgen.

Als 51 niveaus van een gratis battle pass te intens voor je lijken, geeft de premium battle pass je een Elliptic Key op niveau 10. Een premium battle pass kost $40 via Stripe, of 120.000 satoshi’s – ongeveer $33 op het moment van schrijven.

Om de battle pass te verbeteren, moet je er echt actief aan werken – je opdrachten worden zelden voltooid als bijproduct van normaal spelen. Er zijn leuke opdrachten, zoals een “Waar is Waldo?” taak waarbij je Waldo ergens in de wereld moet vinden. Maar er zijn ook meer arbeidsintensieve opdrachten, zoals “Breng 10.000 punten schade toe aan een speler.”

Conclusie

Al met al, is de Satlantis-server een intrigerende manier voor gamers om Bitcoin te verdienen terwijl ze een van de meest populaire spellen aller tijden spelen. Het kan echter moeilijk zijn om te beginnen, maar er is genoeg informatie beschikbaar om te beginnen. Dit wil echter niet zeggen dat je snel geld kan verdienen door Minecraft te spelen. Het duurt lang voordat je een aanzienlijke hoeveelheid BTC hebt verdient, maar als je toch Minecraft aan het spelen bent, dan kan dit een leuk extraatje zijn.

Het bericht Verdien nu Bitcoin (BTC) door Minecraft te spelen verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Satlantis, een Minecraft-server, stelt gebruikers in staat om Bitcoin (BTC) te verdienen terwijl ze spelen. Spelers kunnen toetreden tot een virtuele miningpool die echte satoshi’s (sats) uitkeert aan spelers elke 10 minuten. Een satoshi is de kleinste eenheid van meting voor Bitcoin, met elke Bitcoin die 100 miljoen satoshi’s bevat. Volgens Zebedee, dat de technologie […]

Het bericht Verdien nu Bitcoin (BTC) door Minecraft te spelen verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.