Van de Poppe voorspelt BTC-uitbraak naar $38k – $40k in december

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Van de Poppe voorspelt BTC-uitbraak naar $38k – $40k in december,

Michaël van de Poppe, een bekende crypto-analist, heeft een positieve toon gezet voor de komende maand en wijst op een aanzienlijke opwaartse doorbraak. Hij merkte op dat het kritieke prijsniveau voor Bitcoin (BTC) op $37.000 intact bleef, wat de prijs deed stijgen naar $38.000 – $40.000 in december.

In een recente tweet deelde de gerenommeerde cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe zijn inzichten over de huidige staat van Bitcoin, waarbij hij het vertrouwen uitte in de opwaartse koers van de cryptocurrency.

The theory on #Bitcoin still stands.

Upwards trend remains intact, through which the resistance area is getting tested heavily.

I expect a breakout upwards beginning December to $38-40K if this upwards trend remains valid. pic.twitter.com/NEZrBngszR

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) November 20, 2023

Michaël van de Poppe / X

Volgens van de Poppe blijft de theorie van Bitcoin overeind, waarbij de veerkracht van de opwaartse trend van de cryptocurrency wordt benadrukt. Ondanks intensieve tests van het weerstandsgebied blijft de algehele koersrichting intact.

Vooruitkijkend verwacht de analist een aanzienlijke doorbraak voor Bitcoin, waarbij hij een opwaartse beweging voorspelt die in december begint. Hij suggereert dat als de huidige opwaartse trend aanhoudt, Bitcoin een doorbraak zou kunnen ervaren naar het bereik van $38.000 tot $40.000.

Deze positieve vooruitzichten zijn echter gebaseerd op het idee dat het kritieke ondersteuningsniveau van Bitcoin op $37.000 standhoudt, wat wijst op een mogelijke opwaartse beweging.

Dus, volgens van de Poppe, zou december kunnen zien dat de prijs van Bitcoin aanzienlijk stijgt. Nu zullen alle ogen gericht zijn op Bitcoin om te zien of het overeenkomt met de voorspellingen van van de Poppe.

Het bericht Van de Poppe voorspelt BTC-uitbraak naar $38k – $40k in december verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Michaël van de Poppe, een bekende crypto-analist, heeft een positieve toon gezet voor de komende maand en wijst op een aanzienlijke opwaartse doorbraak. Hij merkte op dat het kritieke prijsniveau voor Bitcoin (BTC) op $37.000 intact bleef, wat de prijs deed stijgen naar $38.000 – $40.000 in december. In een recente tweet deelde de gerenommeerde […]

Het bericht Van de Poppe voorspelt BTC-uitbraak naar $38k – $40k in december verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.