Ubiq kopen iDEAL of via exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Ubiq is de cryptocurrency van het digitale smart contracts platform Ubiq netwerk. De valuta wordt afgekort als UBQ. Je kan deze cryptovaluta kopen met iDEAL via Litebit. Daarnaast kun je het ook verhandelen op een exchange. Op het moment van schrijven zijn er niet veel exchanges beschikbaar. Litebit en Cryptopia zijn de beste manieren van Ubiq kopen op het moment. In deze blog lees je alles over deze twee manieren. Ook geven wij informatie over welke UBQ wallet je het beste kunt gaan gebruiken. Kijk goed naar de Ubiq koers voordat je instapt en bepaal zelf een juist instapmoment.
Een Ubiq wallet
Voordat je gaat kopen, moet je eerst beschikken over een wallet. Deze kun je voor meerdere besturingssystemen downloaden. Ook kun je gebruik maken van de web wallet. De meest veilig optie is wellicht om een paper wallet te gebruiken. Hieronder vind je een kort overzicht. Wil je een volledig en actueel overzicht hebben? Ga dan naar de officiële website van Ubiq via deze link.
Dekstop wallet
Browser web wallet
Hardware wallet
Paper wallet, downloaden en uitprinten via deze link

Ubiq kopen met iDEAL
Om deze cryptmunten te kopen met iDEAL ga je naar Litebit toe. Je kan hier een gratis account aanmaken. Het verifiëren is hier erg makkelijk. Zelfs zonder verificatie kan je tot 75 euro per dag aankopen. Na het verifiëren van een telefoonnummer is dit zelfs al 350 euro per dag. Dit is voor de echte beginner met cryptocurrency meer dan voldoende. Hieronder vind je een stappenplan voor Ubiq  kopen met iDEAL. Voor een nog uitgebreider overzicht lees je ons Litebit stappenplan.
Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt
Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
Kies bovenin de optie UBQ
Vul in hoeveel je UBQ je wilt kopen. Dit kan in EUR of Ubiq ingevuld worden.
Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
Betaal met iDEAL
Wacht af tot de crypto in jouw wallet verschijnt
Wist je dat je met Litebit Credits geen transactiekosten hoeft te betalen?
Kopen op een exchange
Op het moment bieden niet veel exchanges deze munt nog aan. Bittrex, Cryptopia en Litebit zijn de beste keuzes. Wij handelen graag op Cryptopia, omdat deze exchange zeer vriendelijk is voor beginners en het verificatieproces erg makkelijk is. Wil je Ubiq op een exchange kopen, dan kun je het uitgebreide Cryptopia stappenplan raadplegen. Je moet dan wel eerst Bitcoin kopen. Dit kan via de onderstaande aanbieders goed. Tip: Vergelijk de prijzen en kies een aanbieder uit die jou het meeste aanspreekt.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Het bericht Ubiq kopen iDEAL of via exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.