Tron (TRX) kopen met iDEAL of op een exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Tron is een populaire cryptovaluta, die wij ook veel op Nederlandse fora en sociale media tegenkomen. Deze munt is eind vorig jaar tot en met begin dit jaar met meer dan 2000% gestegen (Ja, dat lees je goed). In deze blog kijken we in het kort wat Tron is. Ook lees je hoe Tron kopen werkt. TRX kopen kan op verschillende manieren. Wij geven – al helemaal voor beginners – de voorkeur aan de betaaloptie iDEAL. Dit is de snelste en gemakkelijkste optie. Je kan deze munt ook goed aanschaffen via een aangesloten exchange.
Wat is Tron (TRX)?
Tron is een gedecentraliseerde entertainment en content platform. Het maak gebruik van blockchain en peer-to-peer (P2P) technologie. Je kan het zien als de volgende generatie sociale media. Op het Tron platform is het mogelijk om content met iedereen – overal ter wereld – te delen. Tronix is de basisvaluta van de Tron blockchain. Dit is tevens de valuta waarin mensen krijgen betaald voor het delen en maken van content. Op een exchange wordt deze munt afgekort als TRX.
Tron kopen met iDEAL
Deze munt kun je snel en gemakkelijk kopen via onze favoriete aanbieder Bitvavo (maak een gratis account aan). Hieronder een uitgebreid stappenplan voor Tron kopen iDEAL. Ben je nog niet bekend met deze Nederlandse aanbieder? Lees dan onze Bitvavo review eens!
Ga naar Bitvavo via deze link
Volg de stappen om een Bitvavo account aan te maken
Ga in jouw account naar het tabblad koersen of kopen
Klik op Tron (TRX)
Voer in euro of TRX in hoeveel je wilt hebben
Rond de transactie af
De munt staat vrijwel direct in jouw account
Tron op een exchange kopen
Je kan via deze link zien bij welke exchanges je deze munt kan kopen. Je hebt dan wel eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin nodig. Dat kan je goed kopen bij de onderstaande aanbieders:
Bitvavo Bekijk
Litebit Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo
Het bericht Tron (TRX) kopen met iDEAL of op een exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.