Tron kopen met iDEAL en wat is Tron?

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Tron is een van de grootste op blockchain gebaseerde operating systems ter wereld. Het is een zeer ambitieus project met als doel om een volledig decentraal internet te maken. Wil je Tron kopen met iDEAL? Dan zoek je naar de afkorting TRX. Deze digitale valuta biedt een schaalbare oplossing voor decentrale applicaties middels het TRON ecosysteem en TRON protocol. Het maakt tevens gebruik van smart contracts (slimme contracten) en decentrale applicaties (dapps). Samenwerkingen hebben zij onder andere met Peiwo, Obike, Uplive, Game.com, Kitty Live en Mico. Samen hebben zij meer dan 100 miljoen actieve gebruikers. In deze blog bekijken we deze veelbelovende en ambitieuze valuta nader.
Wat is Tron (TRX)?
Tron werkt middels een peer-to-peer netwerk om entertainment te kopen. Zij willen een oplossing bieden voor mensen die betaalde media kopen, content maken en hiervoor betaalt krijgen. Het eerste Tron block werd op 24 augustus 2017 gemined. In totaal komen er 100,000,000,000 TRX munten op de markt. Daarnaast ontwikkelen zij systemen die werken met decentrale applicaties (dapps) en slimme contracten. Op sommige punten zou je Tron kunnen vergelijken met Ethereum.
Tron kopen iDEAL
Voorheen was het lastig om Tron (TRX) te kopen. Tegenwoordig heeft een van onze favoriete aanbieders de munt aan het assortiment toegevoegd. Het is nu mogelijk om bij Litebit (maak een gratis account aan) Tron te kopen. Klik in de onderstaande tabel op Litebit bekijken als je hier interesse in hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om op meerdere exchanges deze munt te kopen. Dan heb je eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin nodig. Dat kan je goed doen bij de aanbieders uit de onderstaande tabel. Via deze link zie je een lijst met alle aangesloten exchanges. De munt is goed verkrijgbaar op de grootste exchanges.
Bitvavo Bekijk
Litebit Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo
Belangrijke links
Onderstaande links kunnen je helpen met jouw eigen onderzoek.
 Website
 Explorer
 Explorer 2
 Forum
 Chat
 Broncode
 
Het bericht Tron kopen met iDEAL en wat is Tron? verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.