Top 5 NEO wallets

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

NEO is een van de meest populaire cryptovaluta. Eerder schreven wij al waarom je zou moeten investeren in NEO en hebben wij uitgebreid het antwoord op de vraag: Wat is NEO?. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag welke NEO wallet het beste is om te gebruiken. In deze blog lees je onze top 5 beste NEO wallets volgens ons. Je hebt de keuze tussen onder andere hardware wallets, mobiele apps, online NEO wallets en desktop wallets voor deze munt. We beginnen bij nummer vijf en tellen af naar 1.
Klik hier om NEO direct met iDEAL te kopen
Bitvavo online NEO wallet (5)
Bij de Nederlandstalige aanbieder Bitvavo kun je direct met iDEAL NEO kopen. Wij hebben uitgebreide artikelen geschreven over hoe je dit aanpakt. Deze lees je via Cryptocurrency kopen bij Bitvavo en ook in onze Bitvavo Review.
NEO GUI (4)
Ook al houden veel mensen tegenwoordig van web wallet… het is niet de beste en meest veilige manier om coins in op te slaan. Als je meer eigen controle wilt houden over een wallet, dan is het wellicht een goed idee om de NEO GUI wallet te bekijken. Deze is zeer makkelijk en prettig in gebruik en werkt ook nog eens goed. Je kan met een beveiligingszin jouw private key beveiligen. Je gebruikt wel een desktop wallet, dus je moet de cliënt zelf handmatig updaten.
Download
O3 voor iOS en Android toestellen (3)
De NEO O3 Wallet voor iOS is pas binnenkort volledig beschikbaar voor gebruikers. De code kun je volledig open source bekijken via GitHub. Zo kun je, als je er een klein beetje verstand van hebt, zien dat er niets geks in de code staat. Ook tijdens de beta testfase, die zeer uitgebreid was, zijn er geen gekke dingen opgevallen waardoor bijvoorbeeld NEO werden gestolen.
Ook is er een Android versie van de gelijknamige app beschikbaar. Deze heeft vooral positieve reviews in de Google Play Store. Je hebt wel Android 6.0 of hoger nodig om deze NEO wallet te gebruiken.
NEON (2)
Bijna elke populaire cryptovaluta heeft een light versie van hun wallet. Niet iedereen wil namelijk elke keer de gehele blockchain bijwerken. Vooral bij het eerste gebruik kan dit enorm lang duren. De NEON wallet is een gemakkelijke manier om NEO in op te slaan. Je kan deze gebruiken voor Windows, Mac OS en Linux. Je kan dan gebruik maken van alle belangrijke basisfunctionaliteiten. Ook deze code kun je volledig bekijken via GitHub.
Download
Ledger Nano S (1)
Een hardware wallet is altijd de beste manier op cryptovaluta op te slaan. De Ledger Nano S heeft ondersteuning voor NEO en is hiermee de beste manier om NEO in op te slaan. Klik op de onderstaande banner om jouw Ledger te bestellen!

Het bericht Top 5 NEO wallets verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.