Top 5 Ethereum wallets die ERC-20 tokens ondersteunen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Cryptocurrency ICO’s zijn sinds 2017 mateloos populair. Deze trend lijkt zich in 2018 ook door te zetten. De eerste maanden van dit jaar was het echter iets rustiger met nieuwe ICO’s, maar er zijn er nog steeds een groot aantal. De ene iets veelbelovender dan de andere. Deze ICO’s met nieuwe munten worden vaak gemaakt op het Ethereum netwerk en moeten voldoen aan de ERC20 standaard. Deze ERC-20 tokens kun je op meerdere manieren opslaan. Niet elke website, exchange of wallet biedt ondersteuning voor ERC-20 tokens. In deze blog zie je de vijf beste manieren om ERC-20 tokens op te slaan. We beginnen bij nummer 5 en tellen af naar 1.
Trust (5)
Veel mensen hebben nog niet gehoord van Trust. Het is een wallet die officieel door het Ethereum team wordt gesteund. In de Trust wallet kun je alle ERC20 tokens die bestaan opslaan. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Het is wel een optie voor mensen die kiezen voor gemak in plaats van veiligheid. ERC-20 tokens in een app opslaan is namelijk niet de meest veilige optie.
Parity (4)
De dekstop cliënt van Parity is een enorm populaire manier om ERC-20 tokens in op te slaan. Het is een van de weinige normale dekstop wallets waarin een support is voor Ethereum tokens. In de toekomst gaan zij ook de nieuwe standaard, de ERC223 tokens, ondersteunen. Het is een makkelijk oplossing voor mensen die ook zelf hun private key in handen willen houden.
Mist (3)
Voor dekstop gebruikers die Parity niets vinden, is er ook Mist. Deze optie is zeker de moeite waard om uit te testen. Mist heeft automatische ondersteuning voor alle ERC-20 tokens. Als je geen interesse hebt om een hardware wallet te kopen, dan is Mist wellicht iets voor jou als je ERC20 tokens wilt opslaan in een dekstop wallet.
Metamask (2)
Een van de meest populaire wallets met ondersteuning voor ERC-20 heet Metamask. Het is een oplossing voor zowel Ethereum als de ERC20 tokens. Het heeft ook een plugin voor Chrome en Firefox en biedt een veilige opslagmogelijkheid voor alle ERC20 tokens.
Myetherwallet + een hardware wallet (1)
Je kan Myetherwallet, ook wel afgekort als MEW, ook gebruiken zonder hardware wallet. Het beste is nog om een hardware wallet te kopen (lees onze blog over een hardware wallet kopen). Bijvoorbeeld de Ledger Nano S en de Trezor hebben ingebouwde Ethereum support. Je hoeft zelfs niet de firmware of iets dergelijks te updaten om ERC20 tokens op te slaan.

Het bericht Top 5 Ethereum wallets die ERC-20 tokens ondersteunen verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.