Top 5 crypto om nu te investeren – Beste altcoins met een groot groeipotentieel

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Top 5 crypto om nu te investeren – Beste altcoins met een groot groeipotentieel,

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptocurrency-markt biedt het soort kansen dat u nergens anders kunt vinden. Digitale activa hebben over het algemeen het potentieel om snel aanzienlijk waarde te winnen. Maar niet alle tokens of munten presteren goed. Het is daarom belangrijk om tokens met een hoog groeipotentieel te identificeren en deze op tijd te kopen.

Ben je geïnteresseerd om deze maand crypto te kopen? We hebben op dit moment vijf munten geïdentificeerd met het hoogste groeipotentieel. Deze omvatten munten die kracht tonen ondanks het bearish marktsentiment.

Zonder verder oponthoud, hier zijn de top 5 cryptocurrencies om te kopen in augustus-september 2023:

ScapesMania: De voorverkoop die zal exploderen

ScapesMania ($MANIA) is op dit moment misschien wel het meest opwindende project in de web3-ruimte. Dit project, afkomstig van een BNB Grant-winnend team, biedt een uitstekende kans voor web3-enthousiastelingen en investeerders om te profiteren van een enorme, winstgevende web2-gamingmarkt, die naar schatting $ 521,61 miljard aan inkomsten zal bereiken in 2027. Het is geen enkel project, maar een gaming-ecosysteem met diverse en functionele inkomstenstromen. De teamleden onderhouden open profielen op sociale media voor transparantie.

ScapesMania is geen cryptospel, dus traditionele spelers zullen niet de moeite nemen om in crypto te duiken. Het is ook geen P2E-game, dus web3-enthousiastelingen hoeven geen games te spelen om geld te verdienen. Het is met succes gecontroleerd door toonaangevende beveiligingsbedrijven. Het is ook vermeld op de belangrijkste trackingwebsites. Er zijn onderhandelingen gaande om $MANIA op de belangrijkste beurzen te noteren.

Het is wellicht het beste om deel te nemen aan de $MANIA Presale. Aangezien de munt nog niet is vermeld, is er in de toekomst veel ruimte voor aanzienlijke prijsgroei. Het is momenteel geprijsd op $0,0020 in de early bird-fase, maar de aanbiedingsprijs zal $0,01 zijn. Dat zal een solide x5 kunnen zijn van de initiële tokenverkoopprijs. ScapesMania biedt ook een bonus tot 150% voor vroege kopers. Andere voordelen zijn token-terugkoop-, burn- en staking-mogelijkheden

Dogecoin: De originele memecoin

Ondanks het recente marktsentiment blijft Dogecoin (DOGE) een van de leidende cryptocurrencies. De eerste memecoin ooit die op de markt kwam, het blijft de meest populaire munt in het subgenre dat is geïnspireerd door internetmemes en humor.

Een van de grootste aantrekkingskrachten van Dogecoin is de community. In de loop der jaren heeft het bewonderaars uit alle delen van de wereld aangetrokken, inclusief beroemdheden. Deze levendige online community houdt de munt draaiende, ook in turbulente tijden.

Hoewel Dogecoin de afgelopen tijd getuige is geweest van prijsdalingen, heeft het de potentie om massaal terug te stuiteren. Deze maand is misschien wel een van de beste maanden om de memecoin goedkoop te kopen. Het kan binnenkort een bullmarkt betreden en houders kunnen aanzienlijke winsten binnenhalen.

XRP: Koestert zich nog steeds in de nasleep van een gunstige rechterlijke uitspraak

Vorige maand behaalde Ripple Labs Inc. een historische juridische overwinning voor de cryptocurrency-industrie. In een rechtszaak die was aangespannen door de Amerikaanse Security and Exchange Commission (SEC), oordeelde een Amerikaanse rechter dat het cryptobedrijf de federale effectenwetgeving niet schond, wat impliceert dat XRP niet noodzakelijkerwijs een effect is.

Zoals verwacht zorgde de gunstige uitspraak van de rechtbank ervoor dat de XRP-prijs enorm steeg. In de 24 uur die volgden, steeg de prijs van het token met 75%. Het had ook een betekenisvolle impact op andere cryptocurrencies. Zelfs terwijl de strijd om regelgeving voortduurt, wordt verwacht dat XRP de komende maanden verder zal stijgen.

Afgezien van de uitspraak van de rechtbank, is XRP altijd een goede digitale troef geweest in termen van winstgevendheid. Het behoort tot de top 5 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Het wordt momenteel verhandeld tegen een fatsoenlijke prijs, dus nu kopen is logisch.

Shiba Inu: De gemeenschap kan niet wachten op Shibarium

Shiba Inu (SHIB) is een andere munt die furore maakt in het memecoin-subgenre. Geïnspireerd door het beroemde Japanse hondenras Shiba Inu, was deze munt een grote hit tijdens de crypto-bullmarkt van 2021. Enkele van de eerste investeerders maakten toen enorme winsten.

In de afgelopen tijd heeft Shiba Inu een ongekende golf van activiteit meegemaakt. Deze stijging wordt grotendeels toegeschreven aan de hype rond het langverwachte Layer 2-protocol, Shibarium. Op het hoogtepunt verzamelden de memecoins een recordaantal van 3,51 miljoen adressen.

Shiba Inu is hier om te blijven. Experts voorspellen dat de waarde van het token nog veel verder zal stijgen naarmate het nieuwe mijlpalen bereikt. Een brug tussen Shibarium en Ethereum is al live in de openbare testfase. Dit alles zal naar verwachting een positieve invloed hebben op de prijs van SHIB.
Pepe: de nieuwste Memecoin die explodeert

Pepe Coin (PEPE) is de nieuwste trendy munt in het memecoin-subgenre. Geïnspireerd door “PEPE the Frog”, een internetmeme-personage dat in de vroege jaren 2000 aan populariteit won, verovert deze nieuwe memecoin de markt stormenderhand. Alleen al deze week is het met 600% gestegen.
Net als andere memecoins biedt Pepe mogelijk geen tastbaar nut. Het wordt echter sterk en steunt op de algemene neiging van memecoins om viraal te gaan. Tot op zekere hoogte is PEPE al viraal gegaan. Experts voorspellen dat het nog verder zal stijgen.

Pepe Coin (PEPE) is duidelijk gelanceerd voor amusementsdoeleinden en zou wel eens de grootste verrassing van 2023 op de cryptomarkt kunnen worden. Het was immers in staat om twee weken na de lancering door te breken in de top 100 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Het zou zeker enorme winsten op korte termijn kunnen opleveren.

Conclusie

Het kennen van de juiste tokens om te kopen en aankopen doen op het juiste moment zijn de sleutel tot succes bij crypto-investeringen. Vanwege de evoluerende aard van de markt kan het moeilijk zijn om op elk moment de beste munten te vinden om te kopen. We hebben het een beetje vereenvoudigd door de top 5 cryptocurrencies voor deze maand te kiezen. Van ScapesMania tot Pepe, de vijf munten hierboven hebben groeipotentieel.

Op dit punt is het belangrijk om de voordelen van het vroegtijdig kopen van tokens te benadrukken. Deelnemers aan voorverkoopevenementen maken vaak grotere winsten. ScapesMania is op dit moment misschien wel het meest levensvatbare project in de voorverkoopfase. Het transparante team biedt ook veel voordelen voor vroege investeerders. Tokens zijn snel uitverkocht. Mis deze kans niet.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Top 5 crypto om nu te investeren – Beste altcoins met een groot groeipotentieel verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

LET OP! Dit is een betaald persbericht. De cryptocurrency-markt biedt het soort kansen dat u nergens anders kunt vinden. Digitale activa hebben over het algemeen het potentieel om snel aanzienlijk waarde te winnen. Maar niet alle tokens of munten presteren goed. Het is daarom belangrijk om tokens met een hoog groeipotentieel te identificeren en deze […]

Het bericht Top 5 crypto om nu te investeren – Beste altcoins met een groot groeipotentieel verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.