Tip: Groestlcoin (GRS) (januari en februari 2018)

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

In het verleden hebben wij meerdere tips gegeven. In het nieuwe jaar willen wij dit vaker gaan doen. Wij trappen deze serie af met een zeer ondergewaardeerde coin: Groestlcoin. De munt heeft een maximale supply van 105,000,000. Dit is slechts vijf keer zoveel als Bitcoin en 1,25 keer zoveel als Litecoin. De huidige koers op het moment van schrijven van GRS is $1,82, oftewel: €1,51. Wat ons betreft echt een koopje. En dat in een tijd waarop veel cryptovaluta mega-hard zijn gestegen.
Wat is Groestlcoin?
Deze munt wordt ook wel de “All-in-One Coin” genoemd. Het is een cryptovaluta dat gebruikt kan worden voor meerdere doeleinden. Vanaf 22 maart 2014 was het op de markt beschikbaar. Het heeft instant transacties. Deze zijn privé en tegen zeer lage transactiekosten. Daarnaast was het de eerste munt waarbij SEGWIT werd geactiveerd. Ook is het Lightning Network ready.
Voordelen van de munt
Een aantal belangrijke punten en kenmerken van Groestlcoin (GRS) op een rij:
ASIC resistent: Grote bedrijven en mensen met veel rekenkracht in bezit kunnen niet veel met Groestlcoin. De coin wordt op deze manier eerlijker verdeeld. Het kan via een normale GPU worden gemined.
Private transacties: je kan GRS anoniem verzenden.Het maakt gebruik van Steath Adresses, TOR en VPN om er voor te zorgen dat transacties anoniem zijn.
Iedereen kan minen: Je kan GRS minen zonder dat je gespecialiseerde mining hardware moet aanschaffen. Hierdoor wordt Groestlcoin ook wel de People’s coin genoemd.
Milieu- en energievriendelijk: Dankzij het minen met GPU kost het niet veel stroom om de coin te minen. Het is dus een energiezuiniger alternatief voor o.a. Bitcoin.
Grote community & actief developersteam: Elke drie maanden brengt het team een grote update uit. Ze hebben de gebruikers hierin nooit teleurgesteld. De volgende grote update en aankondiging staat gepland op donderdag 22 maart 2018.
Veel soorten wallets beschikbaar. Bekijk alle wallets op de officiële website via deze link.

Koers in het verleden en verwachting voor de toekomst
De munt is al in 2014 op de markt gekomen. De huidige waarde op dat moment was toen slechts $ 0.004271. De makers van de munt hebben daarna niet stilgezeten. Er hebben veel ontwikkelingen plaatsgevonden en dit heeft zich terugbetaald. Begin vorige maand (december) begon de munt te stijgen. Het heeft zelfs een ATH (All Time High) behaald van $2,69. Nu is Groestlcoin iets teruggezakt. Wij vinden dat een zeer goed moment om te kopen. In de (nabije) toekomst verwachten wij dat deze ondergewaardeerde munt weer een nieuwe ATH gaat aantikken. Bekijk hier het koersverloop van GRS vanaf 2014.
Hoe Groestlcoin kopen?
Deze coin kan op meerdere manieren worden gekocht. Niet alle opties zijn op het moment mogelijk, omdat zowel BTC Direct, Litebit als Anycoin Direct een tijdelijke ledenstop hebben. Mensen die wel een account hebben, kunnen makkelijker GRS kopen. Ook een aantal exchanges zijn tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe leden.
Via Litebit direct kopen met iDEAL. Bewaren in een gratis Litebit Wallet
Op Cryptopia verhandelen vanaf bijvoorbeeld BTC, DOGE en LTC.
Bij Bittrex verhandelen met BTC
Op Livecoin verhandelen vanaf BTC, ETH en USD
Op C-CEX met BTC en USD

Kopen is zeker niet erg makkelijk voor mensen die nog geen account aan hebben gemaakt. Je kan altijd proberen om op de onderstaande websites een account aan te maken. Bij sommigen kan je een mailadres achterlaten. Je krijgt dan een mail als je je weer kan registeren!
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Litebit Bekijk
Changelly Bekijk
Waarom is Groestl onze trading tip?
Een aantal factoren zijn erg belangrijk. Lage totale supply, lage marketcap, lage koersprijs, makkelijk te kopen met iDEAL (voor bestaande klanten), op een aantal grotere exchanges beschikbaar, heeft al een eerdere ATH gehaald die hoger is, actief developers team. Alleen vinden wij de naam niet echt pakkend en denken ook dat dat veel potentiële kopers tegenhoudt. In 2018 staat wel een rebranding vote gepland. Gebruikers kunnen stemmen voor een rebranding. Als deze er komt, gaat GRS al helemaal vlammen. Ons advies: Gewoon kopen. In 2018 staan onder andere de volgende dingen gepland:
Offchain Atomic Swaps
Onchain Atomic Swaps
Lightning Network public release for Desktop wallets
Lightning Network public release for Mobile wallets
Introduce Bech32 address format
Integrate GRS to Rootstock
Rebranding Vote
Add GRS on Coinomi
Add GRS on Ledger
GRS on Trezor
GRS on More Exchanges
Increase GRS Payment Adoption
Marketing Campaigns for GRS Awareness
Update Groestlcoin to 0.16.0 codebase
Update Electrum-GRS to 3.0.2 codebase
Upgrade Groestlcoin Samourai with New Features
Upgrade Groestlcoin Sentinel with New Features
Het bericht Tip: Groestlcoin (GRS) (januari en februari 2018) verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.