The Sandbox (SAND) gaat laatste fase in voordat koers omkeert

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

The Sandbox (SAND) gaat laatste fase in voordat koers omkeert,

The Sandbox (SAND), een vooraanstaand platform in de virtuele wereld, staat vandaag in de schijnwerpers. We onderzoeken de koersverwachting voor SAND met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro bied we de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar leden als eerst updates ontvangen en wekelijks live-streams worden georganiseerd. Onthoud dat inzichten van onze analisten bedoeld zijn ter ondersteuning; zij zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse the sandbox (SAND)

SAND heeft een flinke daling achter de rug en de analisten van Crypto Insiders hebben een interessante zone gevonden. Zij deelden hierover onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“We zien we dat de SAND koers nu tegen een belangrijke weerstand aanloopt, in een zone die we de ‘golden pocket’ noemen. Deze zone ligt tussen de 50% en 61,8% van de Fibonacci niveaus, tussen $0,466 en $0,478.

 

Op dit moment lijkt SAND niet direct verder omhoog te willen gaan. We zijn nu in de fase die lijkt op de vijfde en laatste wave van een standaard 5-wave patroon. Dit geeft aan dat we aan het eind komen van deze beweging. We verwachten dat deze laatste wave zal eindigen in de blauwe zone tussen de 161,8% en 127,2% Fibonacci niveaus, een koers tussen $0,36 en $0,40.

 

Na dit punt verwachten we een ommekeer en een terugkeer naar een opwaartse trend. Tot dat moment blijven we voorzichtig en neigen we naar een bearish standpunt.”

Datum analyse: 12 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oIGyJvYS/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht The Sandbox (SAND) gaat laatste fase in voordat koers omkeert verscheen eerst op Crypto Insiders.

,

Het bericht The Sandbox (SAND) gaat laatste fase in voordat koers omkeert verscheen eerst op Crypto Insiders.

,
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.