TenX kopen via Changelly of een exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

TenX wordt afgekort als PAY. Dit kan soms voor enige verwarring zorgen, omdat veel cryptomunten een logische afkorting hebben. TenX kopen kan op twee manieren goed. Je kan het via Changelly (gratis account) omruilen vanaf 50+ cryptovaluta. Ook is het mogelijk om PAY direct op een exchange te kopen. Wij zullen in deze blog allebei de manieren uitleggen. Het is helaas niet mogelijk om deze valuta met iDEAL te kopen. Gelukkig zijn de andere twee manieren totaal niet lastig en ook voor de beginner prima uit te voeren. Voordat je instapt is het wellicht verstandig om eerst even naar de Tenx koers te kijken.
TenX kopen via Changelly
Changelly is een wisseldienst voor cryptocurrency. Je hoeft hier niets voor te downloaden. Wij hebben een uitgebreid Changelly guide geschreven. Je leest hier precies welke stappen je uit moet voeren om cryptovaluta om te wisselen. Ook kun je dit direct doen op onze pagina Crypto omwisselen. Een account bij Changelly is gratis. Je kan deze aanmaken via deze link. Voor deze methode moet je wel beschikken over een van de 50+ aangeboden cryptovaluta. Je kan zo een crypto ruilen naar TenX. Om een van de beschikbare valuta te kopen ga je naar een van de volgende aanbieders: Een wallet kan je vinden op de officiële website van TenX, te bereiken via deze link.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Via een exchange PAY kopen
Je kan ook eerst Bitcoin kopen en daarna versturen naar een aangesloten exchange. Wij handelen graag via Cryptopia (gratis account aanmaken). Hier kun je de munt ruilen tegen BTC en LTC. Deze valuta stuur je vanuit een eigen wallet naar Cryptopia toe. Vanaf hier handel je tussen de twee markten. Wij hebben voor deze methode ook een uitgebreid Cryptopia stappenplan geschreven. Voor deze optie heb je wel Bitcoin of Litecoin nodig.
Het bericht TenX kopen via Changelly of een exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.