Super Bowl 2024: Bitcoin bedenker Satoshi naast Jay-Z en Beyoncé

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Super Bowl 2024: Bitcoin bedenker Satoshi naast Jay-Z en Beyoncé,

Wist je dat in het holst van de nacht een belangrijkste sportwedstrijd gespeeld werd in de Verenigde Staten? Als we Amerikaanse media mogen geloven was het een spannende wedstrijd, de Kansas City Chiefs wonnen na een touchdown in de verlenging om de San Francisco 49ers met 25-22 te verslaan.

De Super Bowl is de jaarlijkse finale van het NFL-seizoen en wordt door zo’n beetje het hele land gekeken. Ook in Nederland zullen er vast nachtbrakers zijn die met een American Football jersey op de bank zaten.

Celenbrity’s en Satoshi Nakamoto

Als iets in de Verenigde Staten populair is, dan komen er celebrity’s op af. Vannacht was er wel een heel bijzondere verschijning tussen de rich and famous.

Jack Dorsey, medeoprichter van Twitter en CEO van Block Inc, werd gespot op de tribune in een ‘Satoshi’-sweater. Naast hem stonden de bekende artiesten Jay Z en Beyoncé. De naam op zijn shirt is Satoshi, de bedenker van Bitcoin.

Dit jaar kozen cryptobedrijven er massaal voor om juist niet te adverteren rondom de Super Bowl. Je zou kunnen stellen dat als alle cryptobedrijven er niet meer zijn, altcoins dood zijn, Bitcoin gewoon doorgaat. Blok voor blok. Oké, dat is misschien wat ver gezocht.

Jay-Z heeft kennis van crypto

Het is overigens geen verrassing dat juist Jack Dorsey in de nabijheid van Jay-Z iets van Bitcoin laat zien.

Dorsey en Jay-Z runnen een fonds waar ze 500 Bitcoin aan hebben gedoneerd. Dit fonds is bedoeld om cryptolessen te geven in de armste delen van Afrika en India.

Jay-Z en Dorsey hopen met het initiatief kansarme mensen te wapenen met de kennis om zichzelf te redden in de financiële arena. “De visie voor bitcoin is dat het geen grenzen heeft, maar een gebrek aan financiële kennis is een barrière.

Het is nog altijd lastig te gebruiken voor de dagelijkse boodschappen. Daarbij hebben mensen mobiele telefoons en data nodig om toegang tot bitcoin te krijgen”, zo valt te lezen op de officiële website.

The post Super Bowl 2024: Bitcoin bedenker Satoshi naast Jay-Z en Beyoncé appeared first on BLOX | Nieuws.

,

Wist je dat in het holst van de nacht een belangrijkste sportwedstrijd gespeeld werd in de Verenigde Staten? Als we Amerikaanse media mogen geloven was het een spannende wedstrijd, de Kansas City Chiefs wonnen na een touchdown in de verlenging om de San Francisco 49ers […]

The post Super Bowl 2024: Bitcoin bedenker Satoshi naast Jay-Z en Beyoncé appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.