Steem Dollar en Steem kopen op een exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Steem is de currency van het social media platform Steemit. Hier krijg je te maken met Steem, Steem Power en Steem Dollars. Dit klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat valt best mee. Op de Steem informatiepagina kun je alles lezen over deze digitale valuta. Je kan deze valuta niet direct met iDEAL kopen, maar moet deze verhandelen op een exchange. Ook kun je de valuta gratis verdienen op het platform Steemit. Je kan ook – als je op lange termijn denkt – deze cryptovaluta omzetten naar Steem Power.
Eerst Bitcoin kopen
Om op een exchange te gaan handelen tussen STEEM/BTC of SBD/BTC, moet je wel eerst beschikken over BTC. Bitcoin kopen kan via de onderstaande aanbieders erg gemakkelijk. Als je besluit om bij Litebit te kopen, dan hoef je niet per se zelf een wallet aan te maken. Je kan vanuit een Litebit Wallet cryptovaluta versturen naar een exchange.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Versturen naar een exchange om STEEM of SBD te kopen
Je kan niet op elke exchange deze valuta kopen. De onderstaande drie zijn wat ons betreft de aanraders. Maak een account aan bij de exchange die voor jou het beste aanvoelt. Verstuur daarna jouw BTC naar de website toe. Vanaf hier ga je handelen op de website om Steem te kopen. Ook kun je op de onderstaande websites Steem Dollars kopen.
Poloniex
Bittrex
HitBTC
Handelen en Steem kopen
Je gaat nu zoeken naar de juiste market. In dit geval moet je zoeken naar STEEM/BTC, STEEM/ETH of SBD/BTC. Je vult hier een buy-order in. Dit is een kooporder. Deze wordt weergeven in BTC of ETH. Let dus goed op wat voor order je invult. Je kan eventueel ter referentie kijken naar de laatste koop en verkoop orders. Zo zie je de actuele prijzen en kun je goed een inschatting maken. Als je klaar bent, dan kun je de valuta laten staan (niet echt aan te raden) of versturen naar een wallet van de officiële Steemit website.
Het bericht Steem Dollar en Steem kopen op een exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.