Stealthcoin kopen met iDEAL of verhandelen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Stealthcoin is een digitale cryptocurrency met de focus op privacy en anonimiteit. Je kan snel en gemakkelijk Stealthcoin kopen met iDEAL. Ook is het mogelijk om XST te verhandelen op een exchange. Je handelt dan tussen de markten BTC/XST, LTC/XST of DOGE/XST. Dit kan bij onder andere Cryptopia (gratis account). Je moet –als je de coins niet online op een exchange wilt laten staan- beschikken over een Stealthcoin wallet. In deze blog leggen we alle opties uit om de munt te kopen en waar je de beste XST wallets kunt downloaden. Bekijk ook goed de Stealthcoin koers voordat je de munt gaat kopen.
Een Stealthcoin wallet
Je hebt verschillende soorten wallets. Dit is een digitale portemonnee om de cryptovaluta in op te slaan. Op de officiële website, via deze link te vinden, kun je een actueel overzicht zien van alle soorten wallets. De wallet is onder andere beschikbaar voor:
Windows
Apple OS
Linux
in diverse appstores
Paper wallet (veilige optie), via deze link
Stealthcoin kopen met IDEAL
De meest simpele optie voor beginners is om het gewoon vanaf je normale bankrekening te kopen. Dit kan bij Litebit. Wij hebben een uitgebreid stappenplan geschreven over deze manier van crypto kopen. In het kort volg je de onderstaande stappen:
Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt
Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
Kies bovenin de optie XST
Vul in hoeveel je Stealthcoin je wilt kopen. Dit kan in EUR of XST ingevuld worden.
Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
Betaal met iDEAL
Wacht af tot de crypto in jouw wallet verschijnt
XST kopen via een exchange
Deze valuta kun je onder andere bij Cryptopia (maak direct een account aan) en Bittrex kopen. Je moet dan eerst Bitcoin kopen om naar de exchange te sturen. Daarnaast is het bij Cryptopia ook mogelijk om dit te doen met Litecoin (LTC) en Dogecoin (DOGE). Een uitgebreide uitleg over hoe handelen werkt op de exchange Cryptopia lees je in onze Cryptopia uitleg blog. Het is een zeer gebruiksvriendelijke exchange zonder ingewikkelde verificatieprocedures. Wij raden het dan ook zeer aan. Wil je Bitcoin of Litecoin kopen, bekijk dan eens de onderstaande aanbieders:
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Het bericht Stealthcoin kopen met iDEAL of verhandelen verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.