Sphere ICO: Decentraal Sociaal netwerk

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Op 15 januari 2018 start de ICO (Initial Coin Offering) van Sphere. Je krijgt dan de mogelijkheid om SAT-tokens te kopen. Dit zijn Social Activity Tokens. Ook heb je de mogelijkheid om de tokens van de Sphere ICO te kopen tijdens de eerste fase. Dit wordt ook wel de pre-ICO phase genoemd. Je koopt dan SAT-tokens met een hoge bonus. In dit artikel lees je alles over deze nieuwe ICO, wat het is, bekijken we de whitepaper en leggen we je uit hoe je gratis 100 Social Activity Tokens kan krijgen.
Registreer nu en krijg gratis 100 SAT tokens
Wat is Sphere, in het kort?
Het hoofddoel van Sphere is om de grootste en meest betrouwbare decentraal sociaal netwerk ter wereld te worden. Zij willen het gehele netwerk van sociale media opschudden en een digitale revolutie ontketenen. In deze markt gaat meer dan 500 miljard euro in om.
 
Een introductie in een video

Het probleem dat Sphere wil tackelen
Huidige sociale netwerken beheren eigenlijk jouw online identiteit. Je moet deze bedrijven vertrouwen met al jouw gegevens en geeft dus een deel privacy uit handen. Deze grote tech-bedrijven hebben een vriendelijk imago opgebouwd. Zij vragen geen geld om een account aan te maken. Ook betaal je niets om gebruik te maken van een sociaal netwerk. Hoe kan dit? Veel bedrijven verkopen jouw data of gebruiken deze data voor commerciële doeleinden. Met elke klik die je uitvoert, verdienen zij geld.
De oplossing
Sphere vindt dat de gebruiker (jij dus!) mee mag verdienen aan deze business. Het wordt, volgens Sphere, tijd om op te staan en het internet terug te brengen naar de gebruiker. Zij vinden het onterecht dat bedrijven geld verdienen met iets dat helemaal niet het bezit van een bedrijf is. Alle privacy gegevens en jouw data hoort gewoon van jou te zijn. Sphere heeft een gedecentraliseerd sociaal netwerk gemaakt. Op dit netwerk heb jij medezeggenschap en heb je de kans om mee te verdienen.
Hoe gaan zij dit doen?
Op het prille begin van sociale media was het slechts een simpele manier om vrienden en familie op de hoogte te houden van het dagelijks leven. Ook werd het gebruik om connecties te maken met andere gebruikers. Tegenwoordig is het een miljardenindustrie, waar data wordt verkocht aan de hoogste bieder of gebruikt wordt door het bedrijf zelf. Bij het sociale netwerk Sphere wordt er geen gebruik gemaakt van een centrale server. Dit vinden zij namelijk te gevoelig voor aanvallen, hacks en andere manieren om gevoelige data te stelen. Sphere is gebouwd op een blockchain. het is gebouwd om privacy, veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Wat zijn SAT tokens?
SAT tokens zijn de digitale valuta die worden gebruikt op het netwerk. Het is een afkorting voor Social Activity tokens. Dit is een digitale cryptocurrency. Je kan deze kopen tijdens de pre-ICO en de ICO fase. Daarna worden deze onder andere verhandeld op een exchange. Met deze valuta kunnen bijvoorbeeld advertenties worden ingekocht. Ook kunnen ze naar elkaar worden verstuurd en gebruikt worden als valuta. Na de ICO fases worden er geen tokens meer gemaakt. Alleen de tokens die tijdens de Sphere ICO worden verkocht komen in omloop.
100 gratis SAT tokens
Om bekendheid te creëren biedt Sphere aan gebruikers die zich registeren een leuke gratis bonus aan. Je krijgt namelijk 100 SAT tokens (waarde ongeveer 4 euro tijdens pre-ico fase) volledig gratis. Hoe doe je dit?
Ga naar de website van Sphere via deze link
Scroll iets naar beneden totdat je het inlogscherm ziet (zie ook onderstaande afbeelding)
Vul een e-mailadres en verzin een sterk wachtwoord
Bevestig jouw mailadres
Ontvang direct 100 gratis SAT tokens
Krijg 100 extra tokens voor elke persoon die zich aanmeldt via jouw link
100 gratis Sphere tokens. Bron: https://sphere.socialVoordelen van het Sphere netwerk
Volgens de whitepaper van de Sphere ICO (link) heeft het netwerk de volgende voordelen:
Ze hebben een strategisch plan om de gebruikers en token houders voorop te stellen
De cloud wordt beveiligd met geavanceerde beveiligingssystemen
Het team is klaar om hoge druk aan te kunnen. Het gebruiksgemak en de communicatie tussen Sphere en gebruikers staat voorop
Anonieme transacties, wereldwijd
Een ervaren team
Het Sphere platform bestaat al

Sphere marktplaats
Op het platform komt ook een decentrale marktplaats. Dit bevat alle belangrijke e-commerce aspecten. Als voorbeeld:
Stel je wilt jouw telefoon verkopen op het Sphere sociale netwerk. Je maakt een foto van de telefoon en vult de algemene gegevens, zoals omschrijving en vraagprijs in. Zodra iemand jouw telefoon wilt kopen, verstuurt de persoon SAT tokens naar jou toe. Dit gaat dan van zijn wallet naar jouw wallet, zonder enige vertraging.
Advertentieplatform
Sphere heeft ook uitgebreide plannen om een volledig functionerend adverteerdersplatform te ontwikkelen. Hier kunnen gebruikers advertenties aanmaken die in de Sphere newsfeed te zien zullen zijn. Deze worden betaald met SAT tokens.
Registreer nu en krijg gratis 100 SAT tokens
De ICO-fase
Een aantal gegevens van de Sphere ICO op een rij:
15 januari 2018
7000 SAT = 1 ETH
1.000.000.000 tokens worden gemaakt
Tokens die niet worden gekocht, worden vernietigd
Verdeling tokens van de Sphere ICO. Bron: https://sphere.social/wp-content/uploads/2017/12/Sphere_Whitepaper_v1.7.4.pdfMeedoen met de Sphere ICO
Je kan op meerdere manieren meedoen met de ICO. Zodra deze van start gaat, zullen wij hier een uitgebreid stappenplan publiceren. Je moet in ieder geval beschikken over Bitcoin of Ethereum. Deze kan je bij de onderstaande aanbieders kopen:
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Litebit Bekijk
Changelly Bekijk
Handige links
Facebook
Twitter
Website 
Whitepaper
Registreer nu en krijg gratis 100 SAT tokens
Het bericht Sphere ICO: Decentraal Sociaal netwerk verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.