Solana Pay lanceert integratie met Shopify

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Solana Pay lanceert integratie met Shopify,

Er is zojuist nieuws naar buiten gekomen dat Solana Pay geïntegreerd gaat worden met Shopify, een van ‘s werelds grootste e-commerceplatforms ter wereld, voor een nieuwe betalingsfunctie.

De Solana Foundation, makers van Solana Pay, heeft in een aankondiging laten weten dat het protocol nu als betaalmogelijkheid op Shopify wordt opgenomen. Solana (SOL) zei het volgende hierover:

“Betalingen moeten toegankelijk, snel en probleemloos zijn: zonder tussenpersoon elimineert Solana Pay bankkosten, terugboekingen en vasthoudtijden, terwijl onmiddellijke, directe betalingsafwikkeling van USD stablecoins die compatibel zijn met Solana mogelijk wordt gemaakt.

Shopify-betalingen kunnen nu een toegangspoort worden voor web3-compatibele handelservaringen, waardoor verkopers en consumenten die Solana Pay gebruiken, het volgende kunnen ontgrendelen:

Token-gated aanbiedingen
Eenvoudige grensoverschrijdende betalingen
Op NFT gebaseerde loyaliteitsprogramma’s

En meer, afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen.”

In een gesprek met TechCrunch zei Josh Fried, bedrijfsontwikkeling en partnerschappen bij de Solana Foundation, dat Circle’s USDC de eerste stablecoin zal zijn die beschikbaar is voor de nieuwe integratie. Hij beschreef het als volgt:

“Sommige mensen beweren dat de killer-app voor crypto nog niet is gearriveerd, maar dat is wel zo: Het zijn betalingen… [Iedereen] zou hier meer op moeten inzetten.”

Volgens Fried is Solana Labs van mening dat de Solana-blockchain “perfect geschikt is voor betalingen”, aangezien er “geen tussenpersonen, bankkosten, terugboekingen en bewaartijden” zijn. Hij vervolgde met:

“Voor betalingen aan verkopers heb je snelheid nodig op het verkooppunt. Niemand wil op een website zitten wachten op portemonneetransacties. Kunt u zich op dezelfde manier voorstellen dat u bij een verkooppunt in een winkel drie minuten moet wachten voordat uw betaling is verwerkt? Niemand wil dat doen.”

Het bericht Solana Pay lanceert integratie met Shopify verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Er is zojuist nieuws naar buiten gekomen dat Solana Pay geïntegreerd gaat worden met Shopify, een van ‘s werelds grootste e-commerceplatforms ter wereld, voor een nieuwe betalingsfunctie. De Solana Foundation, makers van Solana Pay, heeft in een aankondiging laten weten dat het protocol nu als betaalmogelijkheid op Shopify wordt opgenomen. Solana (SOL) zei het volgende […]

Het bericht Solana Pay lanceert integratie met Shopify verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.