SOL meme crypto rally zet voort: Nieuwe coin “MEW” gaat x10 in 3 dagen – Is dit de beste crypto investering?

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

SOL meme crypto rally zet voort: Nieuwe coin “MEW” gaat x10 in 3 dagen – Is dit de beste crypto investering?,

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

MEW koers grafiek – Bron: CoinMarketCap

De hype voor Solana meme crypto coins lijkt nog altijd niet te stoppen nu DogWifHat opnieuw mijlpalen weet te verbreken. Tegelijkertijd is er ook een nieuwe meme token die gelanceerd is op de Solana blockchain geëxplodeerd in waarde. 

Deze nieuwe meme token heet Cats in a Dogs World (MEW). MEW wist afgelopen vrijdag met meer dan 120% te stijgen en behaalde daarmee in slechts 48 uur tijd een market cap van boven de $500 miljoen. De totale stijging van deze token komt nu dicht in de buurt van 220%. 

Een belangrijke reden voor de populariteit van deze token was de support die de token kreeg van Arthur Hayes, de oprichter van BitMex. Desondanks moest MEW over de afgelopen 24 uur alweer behoorlijk consolideren, de koers is met meer dan 20% gedaald naar een niveau in de buurt van de $0,005. Ondanks deze daling is de koers echter nog altijd meer dan 215% gestegen sinds zijn lancering van enkele dagen geleden. 

Gaat Solana voorbij Ethereum?

MEW is zeker niet de eerste keer dat een Solana meme crypto token in enkele dagen gigantisch wist te stijgen. Het lijkt er op dit moment zelfs op dat de Solana blockchain verantwoordelijk is voor meer succesvolle nieuwe crypto lanceringen dan de Ethereum blockchain, ondanks dat de Ethereum blockchain het lang erg goed deed in de meme coin sector. 

Solana zelf lijkt nu langzaam richting de grens van $200 te kruipen. Ondanks dat Ethereum nog ver weg is, de 1 na grootste token van de wereld heeft een waarde van $3.538, is Solana dichter in de buurt dan het lijkt. Solana heeft namelijk meer circulerende tokens en met zijn huidige waarde van $195 heft het een market cap in de buurt van de $90 miljard. Ethereum heeft tegelijkertijd een market cap van $425 miljard wat betekent dat Solana minder dan x5 hoeft te gaan om Ethereum in te halen. 

Ondanks dat dit misschien onhaalbaar is, geeft het huidige momentum van de Solana koers wel aan hoe succesvol deze blockchain op dit moment is. Omdat deze blockchain recentelijk verantwoordelijk is voor zoveel succesvolle crypto lanceringen kan het een goed idee zijn voor investeerders om deze blockchain in de gaten te houden voor aankomende lanceringen. Om deze reden bespreken we hieronder een drietal van de beste crypto investeringen die in staat kunnen zijn om soortgelijke stijgingen als DogWifHat en MEW mee te maken. 

Slothana (SLOTH)

Slothana is een onlangs gelanceerde meme coin op de Solana blockchain die al snel de nodige aandacht heeft weten te winnen onder investeerders. Dit project onderscheidt zichzelf van voorgangers door niet gebruik te maken van een standaard presale of een direct naar DEX lancering.

Slothana maakt namelijk gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem dat het nog makkelijker maakt voor gebruikers om Slothana tokens te kopen. Het enige wat gebruikers moeten hebben is een crypto wallet die Solana tokens bevat. Deze Solana tokens kunnen ze vervolgens overmaken naar het wallet adres van Slothana om in aanmerking te komen voor SLOTH tokens. 

Daarnaast kunnen gebruikers ook hun wallet verbinden op de officiële website van Slothana, hierdoor is het nog makkelijker voor gebruikers om SLOTH tokens te kopen. 1 SOL token brengt je op dit moment 10.000 SLOTH tokens op. De Slothana presale heeft op dit moment al meer dan $5 miljoen opgehaald. 

Bezoek Slothana Website Hier

SMOG token (SMOG) 

De Smog Token is een opkomende cryptocurrency die de Solana blockchain wil veroveren door een grote airdrop op de blockchain. SMOG is gelanceerd via Jupiter, een gedecentraliseerde exchange op Solana. De token streeft ernaar om het succes van andere crypto’s zoals BONK en DogWifHat te evenaren. De lancering heeft al enorme stijgingen laten zien, wat veel hoop biedt voor de toekomst. 

Een aanzienlijk deel van het totale aanbod tokens zal worden gebruikt voor marketing, terwijl een ander deel, ongeveer 35%, wordt toegewezen voor het uitgeven van airdrop beloningen. Deze focus op marketing laat de ambitie van de ontwikkelaars zien om naamsbekendheid van de token te vergroten onder de crypto gemeenschap.  

Voor investeerders biedt de Smog Token verschillende mogelijkheden om een passief inkomen te genereren. Denk aan het staken van tokens of deelname aan de airdrops. Traders kunnen de tokens kopen via een Solana wallet en zich aanmelden via Zealy. Daarna moeten ze opdrachten voltooien om airdrop punten te verdienen. Hoe meer tokens en airdrop punten, hoe groter de kans op het ontvangen van tokens in hun wallet. Wees er snel bij, want het is nu de laatste kans om tokens tegen een korting te kopen.

Bezoek Smog Token Hier

Sponge (SPONGE)

Sponge is een bekende naam onder traders nadat de token in 2023 binnen korte tijd een market cap van $100 miljard wist te behalen. De token wist in die periode een grote community van meer dan 30.000 gebruikers bijeen te brengen, maar moest desondanks toch genoegen nemen met grote verliezen. 

Een belangrijke reden hiervan was het gebrek aan utility dat de SPONGE token had. Om die reden heeft het team achter Sponge nu de SPONGEV2 token geïntroduceerd. Deze token gaat de originele Sponge token vervangen en brengt op deze manier de nodige utility binnen het Sponge platform. Deze token gaat namelijk gebruikt worden voor een aantal nieuwe Play 2 Earn games. 

Met de introductie van de SPONGEV2 token hebben gebruikers die de initiële stijging van Sponge hebben gemist nu een tweede kans om aanzienlijke winsten te realiseren. Tokens zijn op dit moment te koop op de officiële Sponge website tegen mooie kortingen. Gebruikers kunnen Sponge tokens ook al staken tegen aanzienlijke beloningen die oplopen tot wel 169%. 

Bezoek Sponge Hier

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht SOL meme crypto rally zet voort: Nieuwe coin “MEW” gaat x10 in 3 dagen – Is dit de beste crypto investering? verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is […]

Het bericht SOL meme crypto rally zet voort: Nieuwe coin “MEW” gaat x10 in 3 dagen – Is dit de beste crypto investering? verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.