Shibarium hervat de blokproductie en lost problemen met BONE-tokens op

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Shibarium hervat de blokproductie en lost problemen met BONE-tokens op,

Na een korte onderbreking als gevolg van een plotselinge toename in gebruikersactiviteit, heeft Shibarium, de layer-2 schaaloplossing voor Shiba Inu (SHIB), met succes zijn volledige blokproductie hervat. Hoewel nog niet bevestigd is of het netwerk volledig operationeel is, onthullen zich positieve tekenen, zoals te zien is op Shibariumscan blockchain-verkenner.

Zoals te zien is, is het netwerk begonnen met het produceren van blokken, wat succesvolle overdrachten van tokens, contractoproepen en het aanmaken van tokens mogelijk maakt.

Het testen van het netwerk met BONE-tokens

Veel marktdeelnemers verkennen momenteel de mogelijkheden van het netwerk door transacties uit te voeren met BONE tokens, doorgaans variërend van 1 tot 10. Dit duidt erop dat gebruikers voorzichtig het netwerk testen met kleinere tokengroottes.

Opmerkelijk genoeg werd gisteren om 11:53 (UTC) een aanzienlijke transactie met 1.000 BONE tokens geregistreerd, wat een toename in activiteit laat zien. Bovendien vinden voortdurend transacties plaats met hoeveelheden tussen 10 en 50 BONE tokens.

De blokproductie, die enkele uren geleden is hervat, blijft stabiel, wat heeft geresulteerd in een huidig totaal van 266.383 blokken in het netwerk. Deze opmerkelijke ontwikkeling gaat gepaard met een toename in het aantal transacties, tot 9.934, en een groei in het aantal wallets tot 3.415.

Problemen met BONE worden geleidelijk aan opgelost

Investeerders die eerder problemen hadden met vastzittende BONE tokens, vinden verlichting omdat hun balansen nu de juiste hoeveelheden tokens weergeven. Lucie, een lid van het marketingteam van het Shiba Inu-ecosysteem, deelde haar persoonlijke ervaring en bevestigde dat haar overgezette BONE tokens correct werden weergegeven.

Lucie gaf bewijs door een saldo van 10 BONE tokens te tonen en moedigde anderen aan om te controleren of hun balansen ook waren bijgewerkt. Geduld is echter geboden, aangezien het netwerk nog steeds bezig is met het indexeren van blokken.

Voorzichtigheid blijf geboden

Hoewel de overgezette BONE tokens vooruitgang hebben laten zien en de blokproductie is hervat, is het belangrijk op te merken dat de status van Shibarium als een operationeel netwerk nog formeel moet worden bevestigd.

Het ontwikkelingsteam achter Shibarium heeft nog geen officiële verklaringen over deze kwestie uitgebracht, en de officiële Shibarium-website is momenteel niet toegankelijk. Investeerders wordt geadviseerd om voorzichtig te zijn en geduldig te blijven terwijl het netwerk verdere ontwikkelingen ondergaat.

Het bericht Shibarium hervat de blokproductie en lost problemen met BONE-tokens op verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Na een korte onderbreking als gevolg van een plotselinge toename in gebruikersactiviteit, heeft Shibarium, de layer-2 schaaloplossing voor Shiba Inu (SHIB), met succes zijn volledige blokproductie hervat. Hoewel nog niet bevestigd is of het netwerk volledig operationeel is, onthullen zich positieve tekenen, zoals te zien is op Shibariumscan blockchain-verkenner. Zoals te zien is, is het […]

Het bericht Shibarium hervat de blokproductie en lost problemen met BONE-tokens op verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.