Roadmap van Stellar (XLM) op 25 januari 2018

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

In de afgelopen dagen zijn de koersen van veel cryptocurrencies redelijk stabiel gebleven. Dit na een periode van een grote daling. De januari cryptocrash zorgde er voor dat sommige digitale valuta tot 50% moesten inleveren. Bij ons springt er één munt nu erg uit: Stellar Lumens. De reden? Op 25 januari 2018 maken zij de roadmap van heel 2018 bekend. Op het moment van schrijven neemt Stellar (XLM) zelfs plek zes in op de website coinmarketcap (link). De Stellar koers is met het nieuws van de komende roadmap bijna 25 procent gestegen.
Direct Stellar XLM kopen met iDEAL? Klik hier!
De roadmap van Stellar in 2018
Zodra de roadmap van Stellar bekend is, zullen wij dit bericht aanpassen met het laatste nieuws.
Verwachtingen van de XLM roadmap
In de roadmap wordt verwacht dat Stellar nieuwe update aan gaat kondigen die de munt nog beter en stabieler moet maken. Sommige fans verwachten ook dat er een update komt met de mogelijke grote samenwerkingen tussen Stellar en andere bedrijven in 2018.
Stellar kopen?
Je kan deze munt op meerdere manieren kopen. De makkelijkste manier is om het direct met iDEAL te doen bij Bitvavo (maak een gratis account aan). De munt bewaar je dan in een online Bitvavo wallet. Lees hier voor onze Bitvavo Review. Je kan ook Lumens kopen op een andere manier. Wij hebben al deze manieren beschreven in onze blog over Stellar kopen.
Het bericht Roadmap van Stellar (XLM) op 25 januari 2018 verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.