Ripple (XRP) analyse: koers terug op ondersteuning die voor stijging naar 0,73 dollar zorgde

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Ripple (XRP) analyse: koers terug op ondersteuning die voor stijging naar 0,73 dollar zorgde,

Ripple is weer teruggezakt naar een ondersteuning die zeer belangrijk is. Deze plek heeft er namelijk al meerdere keren voor gezorgd dat XRP verder kon stijgen naar 0,73 en 0,90 dollar. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Ripple 1

Het grote plaatje

Om de sterkste prijslevels van Ripple te analyseren, moeten we kijken naar de wekelijkse grafiek van XRP. Hier zien we de belangrijkste grijze zones op de koersen van 0,90 dollar, 0,58 dollar en 0,30 dollar. Daarnaast is er nog een blauwe zone getekend, maar daar komen we later op terug.

Op dit moment zit XRP tussen de twee bovenste grijze zones, waar het net is aangekomen bij de onderste zone. Op de lange termijn maakt de munt nog steeds hogere laagtes (te zien aan de blauwe boogjes), wat bullish is voor het koersverloop.

Zolang dit zich doorzet, is dit zeer positief voor XRP, aangezien kopers steeds hoger inkopen. Dit wordt vervolgens meestal opgevolgd door hogere hoogtepunten. Alleen komt XRP dit keer uit bij een horizontaal level die toch iets te sterk bleek: de blauwe zone die rond een koers ligt van 0,73 dollar.

Kan de koers weer richting 0,73 dollar?

Het is XRP al vaker gelukt om vanuit de middelste zone richting dit blauwe level te stijgen – zelfs verder, richting 0,90 dollar. Maar op dit moment lijkt deze blauwe zone iets te sterk daarvoor. Om dit beter te analyseren, gaan we ook even kort kijken naar de dagelijkse grafiek van XRP. Hier staat elke candle voor 24 uur, waardoor we de bewegingen van de afgelopen dagen beter kunnen zien.

Hier zien we goed hoe XRP bij zijn vorige twee hoogtes weerstand ervaarde. Hieruit is de blauwe zone ontstaan die de koers uiteindelijk terugduwde naar 0,58 dollar. En het is logisch om te denken dat dit niet positief is voor de koers, maar het tegenovergestelde lijkt waar te zijn. Een daling tot deze zone biedt namelijk veel mogelijkheden.

Totdat de munt onder de grijze zone terecht komt, blijft de koers bullish, aangezien de hogere laagtes nog niet doorbroken zijn. Als deze zich in de komende tijd door gaan zetten, is het niet raar als XRP terug kan stijgen naar 0,73, of zelfs tot 0,90 dollar. Het is namelijk al 5 keer gebeurd, zoals je kan zien in de wekelijkse grafiek, waardoor het niet gek is als dit scenario zich nog eens voor zal doen.

The post Ripple (XRP) analyse: koers terug op ondersteuning die voor stijging naar 0,73 dollar zorgde appeared first on BLOX | Nieuws.

,

Ripple is weer teruggezakt naar een ondersteuning die zeer belangrijk is. Deze plek heeft er namelijk al meerdere keren voor gezorgd dat XRP verder kon stijgen naar 0,73 en 0,90 dollar. Laten we naar de grafieken kijken. Het grote plaatje Om de sterkste prijslevels van […]

The post Ripple (XRP) analyse: koers terug op ondersteuning die voor stijging naar 0,73 dollar zorgde appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.