Ripple nadert 5 miljoen gebruikers, dit is wat je moet weten!

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Ripple nadert 5 miljoen gebruikers, dit is wat je moet weten!,

De XRP Ledger is hard op weg om een aanzienlijke mijlpaal te bereiken, met bijna 5 miljoen accounts. Terwijl dit indrukwekkende cijfer de krantenkoppen haalt, onthult een diepere blik in de data een aantal opvallende inzichten over het groeiende ecosysteem van XRP.

Groei van XRP

De recente cijfers van XRPL Services tonen aan dat het XRP Ledger momenteel 4,78 miljoen accounts heeft. Opmerkelijk is dat deze accounts samen 58,68% van de totale token voorraad bevatten, wat neerkomt op 58,682 miljard XRP. Wat deze cijfers des te opmerkelijker maakt, is dat slechts een klein deel van deze accounts, namelijk 1.115, een nulsaldo heeft. Dit betekent dat bijna alle XRP accounts actief in gebruik zijn en XRP bevatten als account- of eigenaarsreserves.

Dieper in de cijfers

De hierboven genoemde cijfers betreffen directe houders op de XRPL blockchain, zo valt ook te lezen op U.Today. Ze houden geen rekening met andere variaties, zoals tokens op gedecentraliseerde platforms. Om het in perspectief te plaatsen, het aantal tokens aangeboden op deze platforms is een verbazingwekkende 17,2 biljoen.

Ripple’s betrokkenheid

Van de totale digitale activa wordt ongeveer 41,3 miljard XRP veilig bewaard in escrow-accounts van Ripple. Deze accounts zijn niet zomaar opgezet; ze worden zorgvuldig beheerd volgens vastgestelde regelgeving om de omvang te verminderen. Er zijn nu 10.141 van dergelijke escrow-accounts actief. Deze strategische beheer van XRP activa is essentieel om marktstabiliteit te garanderen en vertrouwen te winnen onder XRP investeerders.

Conclusie

De voortdurende groei in het aantal XRP Ledger accounts toont de toenemende interesse en deelname aan het XRP ecosysteem. Met een gemeenschap die blijft groeien en een stevige positie in de digitale activa ruimte, heeft XRP zeker een spannende toekomst voor de boeg, vooral na de gunstige uitspraak in de zaak SEC tegen Ripple.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Ripple nadert 5 miljoen gebruikers, dit is wat je moet weten! appeared first on BLOX | Nieuws.

,

De XRP Ledger is hard op weg om een aanzienlijke mijlpaal te bereiken, met bijna 5 miljoen accounts. Terwijl dit indrukwekkende cijfer de krantenkoppen haalt, onthult een diepere blik in de data een aantal opvallende inzichten over het groeiende ecosysteem van XRP. Groei van XRP […]

The post Ripple nadert 5 miljoen gebruikers, dit is wat je moet weten! appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.