Ripple experts lekken opvallende XRP koersverwachtingen

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Ripple experts lekken opvallende XRP koersverwachtingen,

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van ripple (XRP), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze deskundige analisten, met hun nauwkeurige oog op de cryptomarkt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Ripple kondigt aan dat de Liquidity Hub uitbreidt naar Brazilië en Australië en voegt stablecoins USDT en USDC toe. Ondanks eerdere beloftes en recente winst in de rechtszaak met de SEC, blijft XRP ontbreken op het platform, wat leidt tot speculatie en onrust onder fans en analisten. Zou dit impact op de koers kunnen hebben?

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse ripple (XRP)

De analisten van Crypto Insiders hebben de XRP koers opnieuw bekeken en hun bevindingen gedeeld in de Premium omgeving met alle leden. Zij zeiden onlangs hier het volgende over:

“XRP klimt gestaag omhoog, ondanks onze verwachting van een daling naar de interesse zones. De koers bevindt zich nu bij een cruciale weerstand in de blauwe box tussen $0,50 en $0,53.

Als XRP deze zone doorbreekt, kan er een verdere stijging volgen. Echter, onze huidige verwachting is een daling vanaf deze weerstand naar de blauwe zone tussen $0,375 en $0,41.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 16 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel delen we een diepgaande analyse van ripple (XRP), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze deskundige analisten, met hun nauwkeurige oog op de cryptomarkt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd. Ripple […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com