Renteverhogingen en gestuntel met officiële cijfers: Madelon Praat

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Renteverhogingen en gestuntel met officiële cijfers: Madelon Praat,

In deze nieuwe aflevering van Madelon Praat bespreekt Madelon Vos de recente beslissingen van de Europese Centrale Bank (ECB) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In haar ogen wordt er met de vrijgegeven cijfers gestunteld, wat een zeer vertekend beeld geeft.

Vertekende cijfers en fikse renteverhogingen

In de video bespreekt ze verschillende onderwerpen, waaronder verwarrende cijfers, inflatie en de beleidsbeslissingen van de ECB. Ze legt uit hoe de ECB de rente voor de tiende opeenvolgende keer heeft verhoogd. Deze staat nu op een historisch hoog niveau van vier procent.

Dit is de hoogste rentestand sinds de oprichting van de Europese Centrale Bank. De verhoging werd verwacht en wordt noodzakelijk geacht vanwege de hoge inflatie. Ze benadrukt dat de ECB nu sterker dan ooit gelooft dat de inflatie zal terugkeren naar het streefdoel van twee procent.

Het CBS kondigde onlangs aan dat de koopkracht van de Nederlandse bevolking als geheel in 2022 met 1,2% is gedaald. Het is de grootste koopkrachtvermindering in 40 jaar tijd. Dit is ondanks het feit dat het inkomen gemiddeld met 5,5% is gestegen. De geschatte inflatie van 6,8% komt niet overeen met eerdere cijfers die aanzienlijk hoger lagen. Dit roept vragen op over de eerlijkheid en nauwkeurigheid van de metingen.

Uiteraard komt ook het crypto nieuws weer aan bod. Tot slot deelt ze haar kijk op de bitcoin koers met een technische analyse!

Join de MoneyTalks community van Madelon Vos!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

 

,
In deze nieuwe aflevering van Madelon Praat bespreekt Madelon Vos de recente beslissingen van de Europese Centrale Bank (ECB) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In haar ogen wordt er met de vrijgegeven cijfers gestunteld, wat een zeer vertekend beeld geeft. Vertekende cijfers en fikse renteverhogingen In de video bespreekt ze verschillende onderwerpen, […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.