Relatief veilige gokken tijdens crypto-onrust: Top altcoins om miljonair te worden

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Relatief veilige gokken tijdens crypto-onrust: Top altcoins om miljonair te worden,

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bevindt zich in een rustige fase en wacht op een langverwachte bull run. Altcoins staan ​​momenteel op hun dieptepunt en zijn klaar voor aanzienlijke waardesprongen. Voor degenen die op zoek zijn naar de status van miljonair, zou dit moment van rust het perfecte startpunt kunnen zijn. Hier ligt het potentieel voor het selecteren van altcoins die binnenkort in prijs kunnen stijgen. Dit artikel duikt in de altcoins die klaar zijn voor groei en biedt een kijkje in de munten die vroege investeerders in miljonairs zouden kunnen veranderen. Ontdek de topkeuzes die op het punt staan ​​te exploderen en de weg vrijmaken voor aanzienlijke financiële winsten.

CYBRO-voorverkoop overschrijdt $1 miljoen: Een één-op-een-miljoen volgende GEN DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Dit DeFi-platform van de volgende generatie biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een andere opwindende update heeft CYBRO een verwijzingsprogramma geïntroduceerd dat loopt tot 15 juli. Het biedt 12% commissie op de tokenaankopen van directe scheidsrechters, 3% op tweede-niveau-scheidsrechters en 2% op derde-niveau-scheidsrechters. Beloningen worden wekelijks uitgedeeld in USDT, en scheidsrechters ontvangen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

De potentiële stijging van Polygon (MATIC) te midden van marktonzekerheden

Polygon (MATIC) ziet gemengde bewegingen met een huidige prijsklasse tussen $0,41 en $0,56. Bulls tonen kracht, ondanks een daling van 10% in de afgelopen week en een daling van bijna 25% deze maand. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,64 duidt op een opwaartse beweging. Met RSI op 62,20 neigt MATIC naar een bullish trend. Als het deze weerstand doorbreekt, zou het kunnen streven naar de hogere grens van $0,78, wat mogelijk een stijging van ongeveer 40% ten opzichte van de huidige prijzen zal betekenen. Het is in zes maanden tijd met ongeveer 38% gedaald, maar de prijspatronen uit het verleden wijzen op een veelbelovende bull run. De stieren zouden binnenkort de overhand kunnen krijgen.

Avalanche (AVAX) Klaar voor een uitbraak: Bulls winnen aan momentum

Ondanks de recente recessies vertoont Avalanche (AVAX) tekenen van potentiële groei. AVAX handelt momenteel tussen $21,71 en $29,94 en vindt steun in de buurt van $17,66, terwijl hij te maken krijgt met weerstand rond $34,13. De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen dicht bij elkaar, wat duidt op stabiliteit. Met een RSI van 58,77 nadert AVAX bullish gebied. Als de koers de weerstand van $34,13 overstijgt, kunnen we een stijging richting $42,37 zien, wat een potentieel opwaarts potentieel van meer dan 40% vertegenwoordigt. Nu de markt vanaf 2021 herhalingspatronen vertoont, bereiden AVAX-stieren zich voor op wat een aanzienlijke uitbraak zou kunnen zijn.

Ethereum (ETH) vertoont tekenen van veerkracht te midden van marktcorrectie

De prijs van Ethereum ligt momenteel tussen $2656,37 en $3363,02. Ondanks een recente dip tonen de bulls kracht. De RSI op 60,27 duidt op potentiële groei, en niet op overbought. Het 10-daagse gemiddelde ligt op $2914,80, net onder het 100-daagse gemiddelde van $3014,59, wat wijst op een mogelijk herstel. De belangrijkste weerstand ligt op $3794,42, en als deze wordt overtroffen, zou ETH $4501,07 kunnen bereiken, wat een potentiële stijging van meer dan 34% betekent. De steun blijft op $2381,12, met sterke steun op de langere termijn op $1674,47. Recente dalingen van 12,30% in een week en 18,05% in een maand worden gecompenseerd door een winst over zes maanden van 28,52%. De opzet van Ethereum suggereert dat het klaar zou kunnen zijn voor een aanzienlijke opwaartse beweging.

Cardano (ADA) houdt belofte vast ondanks recente dip

Cardano, dat momenteel tussen de $0,30 en $0,41 handelt, heeft de laatste tijd een dip gezien. De stieren lijken nog niet de volledige controle te hebben. De dichtstbijzijnde weerstand op $0,47 en steun op $0,26 duiden op een evenwichtig veld. Met een 10-daags voortschrijdend gemiddelde van $0,35 en een RSI van rond de 62 is er echter ruimte voor optimisme. Historisch gezien duiden deze patronen op potentiële groei. Als het sentiment verandert en de ADA de tweede weerstand van $0,57 bereikt, kunnen we een stijging van ruim 40% zien ten opzichte van het huidige bereik. Het komende altcoin-seizoen zou Cardano in gunstig gebied kunnen duwen.

Conclusie

MATIC, AVAX, ETH en ADA bieden op korte termijn mogelijk minder potentieel. CYBRO is echter een gamechanger. Dit geavanceerde DeFi-platform biedt beleggers unieke kansen om de winst te verhogen. Het maakt gebruik van AI voor de aggregatie van opbrengsten op de Blast-blockchain. CYBRO omvat aantrekkelijke inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. Het garandeert een uitstekende gebruikerservaring met gemakkelijke stortingen en opnames. CYBRO toont een sterke toewijding aan transparantie, compliance en kwaliteit en krijgt aanzienlijke aandacht van grote crypto-investeerders en beïnvloeders.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Relatief veilige gokken tijdens crypto-onrust: Top altcoins om miljonair te worden verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is […]

Het bericht Relatief veilige gokken tijdens crypto-onrust: Top altcoins om miljonair te worden verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.