Polkadot (DOT) breekt uit begint aan laatste fase richting groene zone

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Polkadot (DOT) breekt uit begint aan laatste fase richting groene zone,

Polkadot (DOT), bekend om zijn aanpak in het verbinden van verschillende blockchains, is het onderwerp van deze analyse. We verkennen de koersverwachting voor DOT voor de komende periode met inzichten uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer informatie of heb je vragen? Voor een kleine bijdrage van 1 euro krijg je de 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten aan 1500+ als eerst hun updates delen. Let wel, deze analyse dient ter informatie en onze analisten verstrekken geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor polkadot (DOT)

DOT is onlangs uitgebroken uit een opwaarts zogenaamd broadening wedge patroon. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen, meldden onlangs de analisten van Crypto Insiders in de Premium omgeving:

“We zien een interessant patroon voor DOT, bekend als een WXY Elliott Wave patroon. De koers zit nu in de fase van het vormen van een ABC patroon om het groter patroon af te ronden.

 

Op dit moment zien we een beweging omhoog, die we de B-wave noemen, en we verwachten dat deze de koers dichtbij de $7,50 zal brengen. Maar, na deze korte stijging, bereiden we ons voor op een aanzienlijke daling in de vorm van een C-wave. Daarmee zal de prijs waarschijnlijk vallen naar het gebied tussen $4,63 en $5,85.

 

Deze aanstaande daling zien als een nieuwe mogelijkheid om persoonlijk DOT te kopen, omdat we daarna een flinke prijsstijging verwachten. We houden de situatie goed in de gaten en zullen onze inzichten blijven delen, zodat onze leden weloverwogen beslissingen kunnen nemen.”

Datum analyse: 9 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Yi19cDbx/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Het bericht Polkadot (DOT) breekt uit begint aan laatste fase richting groene zone verscheen eerst op Crypto Insiders.

,

Het bericht Polkadot (DOT) breekt uit begint aan laatste fase richting groene zone verscheen eerst op Crypto Insiders.

,
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.