Plus500: Een account aanmaken

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Wie wilt gaan handelen in crypto CFD’s bij Plus500 moet eerst een account aanmaken. Je hebt daar meerdere opties voor: Een echt account aanmaken, een demo account om mee te oefenen of direct met echt geld via de mobiele applicaties (iOS en Android). In het eerste deel van het Plus500 Bitcoin CFD stappenplan leggen we uit hoe je een account aan kan maken. Voor de beginner is het wellicht verstandig om eerst te starten met een demo-account.

Stap 1: Naar de website van Plus500 gaan
Om een account aan te maken bij Plus500 moet je eerst naar de officiële website gaan. Dat kan via deze link. Let goed op dat je naar de juiste website gaat. Bovenin moet er iets staan zoals op onderstaande afbeelding (afbeelding 1). Je ziet dan het scherm zoals op afbeelding 2. Klik op de button met de tekst “Begin nu te handelen”.
Afbeelding 1Afbeelding 2Stap 2: Demo-Modus of Handelen met Echt Geld
Je krijgt nu een keuze tussen twee soorten accounts. Een account waar je direct met echt geld kan starten of een demo-account.
Echt geld
Wil je direct aan de slag met handelen in cryptovaluta CFD’s? Dan kun je direct een echt geld rekening openen. De minimale inleg is dan 100 euro, maar dit is afhankelijk van de betaalmethode.
Wil je direct een Plus500 Echt geld account aanmaken? Kik dan hier
Afbeelding 3Demo-Modus
Deze optie raden wij voor de beginner aan. Je kan zo oefenen met Plus500, zonder dat je direct eigen geld hoeft in te zetten. Erg handig als je het eerst even goed uit wilt testen. In deze serie Plus500 uitleg gaan we nog dieper in op de demo-rekening. Als je klaar bent met oefenen en echt geld in wilt gaan zetten, kun je vanaf een demo-rekening naar een echt-geld rekening switchen. Dit kan op hetzelfde account als de oefenrekening.
Wil je direct een Plus500 demo-account aanmaken? Klik dan hier!
Afbeelding 4Stap 3: Gegevens invullen en bevestigen
Vul nu jouw gegevens in bij de gewenste account optie. Daarna ontvang je een mail met daarin een bevestigingslink. Voor een demo-account is dit voldoende informatie. Wil je echter voor echt geld gaan handelen in cryptovaluta CFD’s? Dan moet je aanvullende informatie invullen. Dit zijn onder andere:
Voornaam
Achternaam
Land
Nationale identiteitsbewijs (ID-nummer toevoegen)
Geboortedatum
Telefoonnummer
Straatadres
Stad
Postcode
Afbeelding 5Invullen van een vragenlijst
Als je met echt geld wilt traden in o.a. Bitcoin CFD’s, moet je een aanvullende vragenlijst invullen. Dit zijn vragen over onder andere jouw ervaring met trading, investeringskennis en economisch profiel. Veel van deze vragen zijn tegenwoordig wettelijk verplicht. Ook als je bijvoorbeeld een abonnement bij Vodafone afsluit over de telefoon. Na het invullen van de vragenlijst krijg je een advies of het verstandig is om een account te openen. Let op: Dit is een advies, je mag gewoon een account openen met negatief advies, maar je moet je er wel bewust van zijn dat het advies is gegeven en de reden waarom.
Stap 3: Rekening verifiëren (alleen Echt-Geld account)
Heb je gekozen voor een echt-geld account, dan is verificatie vereist. Dit is normaal en gebeurt bijvoorbeeld ook bij Litebit en BTC Direct. Het is volledig veilig en niets om je zorgen over te maken. Documenten uploaden kan ook via de mobiele applicatie. Op de desktop versie onderneem je deze stappen: lik op “Menu“ → “Rekening” → “Documenten uploaden”/“Rekening verifiëren. Zie ook de onderstaande afbeelding (afbeelding 6).
Afbeelding 6De vereiste documenten zijn:
Identiteitsbewijs
Een foto/scan van jouw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. Wij hebben hier een foto gemaakt met de camera van een mobiele telefoon.
Adres
Een foto/scan van de volledige energierekening of bankafschrift met jouw adres naam en gedateerd in de laatste zes maanden. Wij hebben hier een foto gemaakt van een bankafschrift. Ook gemaakt met de camera van een mobiele telefoon
Identificatienummer
Paspoortnummer of nummer van het identificatiebewijs. Je kan hier gewoon jouw documentnummer invullen
Telefoonnummer
Tijdens het registreren voor een echt-geld account heb je een telefoonnummer ingevoerd. Deze kun je via de pagina ´verification center” laten controleren.
E-mail
Ook moet je het ingevulde mailadres bevestigen en controleren. je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin een link. Je kan op de button klikken of de link in de browser kopiëren.

Dit artikel is onderdeel van de serie Plus500 uitleg voor beginners
Let op: “Uw vermogen loopt risico”Plus500CY Ltd. is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (Vergunning Nr. 250/14).
Het bericht Plus500: Een account aanmaken verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.