PIVX kopen met iDEAL of op een exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

PIVX is een digitale valuta met een focus op anonimiteit en privé transacties. Je kan deze munt gelukkig direct kopen met iDEAL. Dit is wel zo makkelijk voor mensen in Nederland. Daarnaast kun je PIVX kopen op een exchange. Hier ben je wellicht een stuk langer mee bezig, maar is in verhouding wel iets goedkoper. Echter kiezen wij vaak voor de PIVX kopen iDEAL optie, omdat dit nou eenmaal snel en makkelijk is. In deze blog bespreken we de manieren waarop je deze munt kan kopen. Ook lees je wat de beste PIVX wallets zijn. Kijk ook goed naar de PIVX koers voordat je instapt.
PIVX wallet
Als je deze munt wil gaan kopen, moet je eerst beschikken over een wallet. Dit kan op meerdere manieren. Hieronder vind je een actueel overzicht van de beste PIVX wallets van dit moment. Let op: Een goed beveiligde desktop wallet of paper wallet is altijd veiliger dan een app of op een exchange laten staan. In alle gevallen moet je er voor zorgen dat je de PIVX private key en alle andere codes/woorden goed opschrijft. En deze moet je aan niemand laten zien.
Coinomi App (multi-currency wallet, ook PIVX)
PIVX app (Android PlayStore)
De officiële wallet van PIVX dekstop (via deze link)
Op een exchange laten staan
Paper wallet, aan te maken op deze website
PIVX met iDEAL kopen
Bij onze partner kun je snel en gemakkelijk deze anonieme cryptocurrency met iDEAL kopen. Wij hebben een uitgebreid Litebit stappenplan geschreven over hoe je dit het beste aan kan pakken. In het kort moet je de volgende stappen volgen:
Zorg dat je eerst een wallet hebt aangemaakt en je ontvangstadres klaar hebt staan
Ga naar Litebit via deze link voor een gratis account
Zoek de markt PIVX en voer in hoeveel je wilt hebben
Voer het juiste ontvangstadres in. Litebit checkt voor jou ook of dit een geldig PIVX adres is
Kies de betaalmethode iDEAL of betaal met Litebit Credits
Betaal en wacht tot de munten in jouw wallet staan
Op een exchange PIVX kopen
Je kan deze munt ook kopen op een exchange. Dit kan onder andere via Cryptopia en Yobit. Voor de eerste exchange, die wij aanraden, hebben wij een stappenplan geschreven. Lees ons Cryptopia voor beginners stappenplan eens. Als je dit wilt doen, moet je wel beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders kopen. Tip: Vergelijk de aanbieders voor de beste Bitcoin prijzen.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Het bericht PIVX kopen met iDEAL of op een exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.