Peercoin kopen met euro, omwisselen en PPC wallets

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Peercoin kopen kan op meerdere manieren. De makkelijkste optie is wellicht direct met euro vanaf een bankrekening. Dit kan onder andere bij Litebit. Hier kan je een gratis account aanmaken en Peercoin kopen met iDEAL. Het is daarnaast ook mogelijk om de coin te kopen op een exchange. Hier handel je dan tussen bijvoorbeeld BTC/PPC, maar er zijn ook andere handelsparen mogelijk. In deze blog gaan we ook in op welke Peercoin wallet je het beste kan gebruiken. En we leggen de stappen uit die je moet ondernemen om deze cryptocurrency te kopen. Als je eerst meer informatie wilt, dan verwijzen we je eerst door naar de pagina met Peercoin informatie. Ook kun je eerst de Peercoin koers bekijken als je een juist instapmoment zelf wilt bepalen.
De soorten Peercoin wallets
Een Peercoin wallet is een applicaties die je kan gebruiken om PPC in op te slaan, te ontvangen en versturen. Ook kan deze gebruikt worden voor het minten van Peercoin. Je hebt meerdere versies van dit soort wallets. Op de officiële website van Peercoin, via deze link te bekijken, kun je altijd het meest actuele overzicht bekijken van de PPC digitale portemonnees. Je hebt in ieder geval de volgende PPC wallets:
Windows, Linux en Mac OS Peercoin-QT desktop wallet
Paper wallet
Android wallet
PPC kopen iDEAL
Peercoin kan al jaren gewoon met iDEAL worden aangekocht. Als je dit graag wilt doen, kun je daarvoor terecht bij onze partner Litebit. Zij bieden de service Peercoin kopen iDEAL aan. Je betaalt dus gewoon met euro vanaf jouw bankrekening. De stappen die je hier voor moet ondernemen zijn erg simpel. Alleen een eigen wallet aanmaken kost wellicht wat uitzoekwerk als je een cryptocurrency beginner bent. Bekijk ook ons uitgebreide “Bij Litebit kopen” – stappenplan. In het kort onderneem je de volgende stappen:
Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt
Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
Kies bovenin de optie PPC
Vul in hoeveel je je wilt kopen. Dit kan in EUR of PPC ingevuld worden.
Vul je ontvangstadres in van jouw wallet
Betaal met iDEAL
Wacht af tot de valuta in jouw wallet verschijnt
Op een exchange Peercoin kopen
Peercoin kan je kopen op meerdere exchanges. Wij handelen zelf graag op Cryptopia (direct een account aanmaken / uitleg over Cryptopia). Je kan handelen tussen onder andere PPC/BTC, PPC/LTC en PPC/DOGE. Je moet dus wel een van deze valuta bezitten om mee te handelen. Deze kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Het bericht Peercoin kopen met euro, omwisselen en PPC wallets verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.