Opmerkelijk: Populaire crypto heeft voorspelbare koers

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Opmerkelijk: Populaire crypto heeft voorspelbare koers,

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van cosmos (ATOM), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen ATOM in je portfolio? Dan is het jouw geluksdag! Deze analyse is namelijk perfect voor zowel doorgewinterde crypto-fanaten als nieuwkomers, dankzij de inzichten die onze scherpe analisten bieden. Elke week analyseren ze meer dan 20 cryptomunten en delen hun handelsplannen met ruim 1.000 leden.

Cosmos, ook bekend als het ‘internet der blockchains’, streeft ernaar om verschillende blockchains met elkaar te verbinden in een naadloos netwerk. Hierdoor kunnen ze onderling met elkaar communiceren en waarde uitwisselen zonder tussenpersonen.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De analisten zijn erg enthousiast over de vooruitgang van hun ATOM analyse, en hebben onlangs een nieuwe update gedeeld met alle Premium leden. Zij zeggen het volgende in hun ATOM update:

“Enkele weken geleden hebben we een gedetailleerde analyse gedeeld, en het is fascinerend om te zien hoe naadloos de koers die voorspelling heeft gevolgd. De precisie waarmee de groene koopzone werd bereikt, was werkelijk indrukwekkend.

Gedurende deze periode identificeerden we een harmonisch AB=CD patroon, en onze projecties gaven aan dat de bodem zich zou bevinden tussen de $5,57 en $6,50. In retrospectief heeft de koers deze zone feilloos geraakt en momenteel zien we het begin van een opwaartse trend.“

Voor een dieper inzicht, specifiek gericht op de korte termijn, hebben de analisten een aanvullende analyse van ATOM gepubliceerd in onze Premium omgeving. Hierin bieden zij een heldere blik op de huidige stand van zaken en hun verwachtingen voor de nabije toekomst.

Deze analyse is op 18 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel delen we een diepgaande analyse van cosmos (ATOM), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen ATOM in je portfolio? Dan is het jouw geluksdag! Deze analyse is namelijk perfect voor zowel doorgewinterde crypto-fanaten als nieuwkomers, dankzij de inzichten die onze scherpe analisten bieden. Elke week analyseren ze meer […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com