Ook BTC Direct accepteert tijdelijk geen nieuwe klanten

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Eerder plaatsten wij al een bericht over het feit dat Litebit tijdelijk geen nieuwe klanten accepteert. Nu heeft ook, de andere grote Nederlandse aanbieder, BTC Direct een stop gezet op nieuwe registranten. Wij hebben de afgelopen dagen veel vragen gekregen over wanneer zowel Litebit als BTC Direct weer beschikbaar zijn. Hier weten wij helaas ook niet het antwoord op. Dit is afhankelijk van de twee bedrijven.
BTC Direct
Als je je wilt aanmelden op de website van BTC Direct, krijg je direct een melding te zien. Hier staat:
Registreren is tijdelijk niet mogelijk. Vanwege de drukte hebben wij besloten tijdelijk geen nieuwe registraties te accepteren. Wij richten ons op de verwerking van de huidige aanvragen en doen er alles aan om zo snel mogelijk weer nieuwe registraties te accepteren. Onze excuses voor het ongemak.”
Ze hebben de afgelopen maanden enorm veel aanvragen te verwerken gehad. Deze moeten allemaal worden gecontroleerd en goedgekeurd. Aanvullende verificatie van de huidige klanten kan dus langer duren dan verwacht.
Bevestiging van BTC transacties
Ook zie je op de website een melding over de bevestigingstijden van transacties. Dit komt niet door BTC Direct en hier hebben zij ook geen invloed op. Het heeft te maken met de netwerken van onder andere Bitcoin en Ethereum die het erg zwaar hebben op het moment. Op de website zie je de melding:
“Beste Traders! De drukte op het bitcoin netwerk is zeer wisselvallig. De bevestiging van uw bitcoin transactie is veelal onderhevig aan een vertraging. Dit kan tot enkele dagen duren. Houd hier rekening mee. Het activeren van nieuwe accounts kan enkele werkdagen duren.”
De boodschap wordt daarna nog eens herhaald in het Engels.
Waar dan wel Bitcoin en andere crypto kopen met iDEAL?
De opties worden op het moment steeds beperkter. Je kan echter wel nog bij Bitonic en AnycoinDirect cryptovaluta kopen. Dit doe je gewoon met iDEAL. Bekijk de aanbieders in de onderstaande tabel.
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Litebit Bekijk
Changelly Bekijk
Het bericht Ook BTC Direct accepteert tijdelijk geen nieuwe klanten verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.