Nieuwe top crypto Chancer gaat voorbij de magische grens van $1 miljoen in slechts 9 weken

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Nieuwe top crypto Chancer gaat voorbij de magische grens van $1 miljoen in slechts 9 weken,

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Na de start van de crypto presale komt Chancer al naar voren als een echte dark horse in aanloop naar de volgende bullmarkt. Het platform heeft tot nu toe een van de beste ICO’s van het jaar gehost en heeft in razend tempo de grens van een miljoen dollar overschreden.

Deze vroege successen zijn een teken aan de wand van de toekomst van Chancer. Het platform is een baanbrekende toevoeging aan de online gokindustrie, waarbij crypto en blockchain worden gebruikt om nieuwe mogelijkheden voor gokkers over de hele wereld te ontgrendelen. Dus, wat kunnen investeerders verwachten van dit ICO topproject in 2023 en daarna?

Tot nu toe is Q3 begonnen met het positieve nieuws dat de eerste CEX notering op de Bitmart exchange zal verschijnen. De oprichters Adam en Paul Kelbie zijn druk bezig met productvereisten die in de komende AMA’s zullen worden besproken.

Nieuwe crypto CHANCER is een van de beste ICO’s in september

Het nieuwe platform voor online gokken van Chancer biedt mogelijkheden om van te watertanden voor fans van gokken. Voor iedereen die in het verleden ooit een weddenschap heeft gesloten tegen zijn of haar vrienden, biedt Chancer een manier om volledig aanpasbare wedformulieren te maken voor iedere mogelijke uitkomst. Deze wedbriefjes bevatten gepersonaliseerde kansen, wat betekent dat geen enkele andere bookmaker het winstpotentieel van Chancer kan evenaren.

De geweldige functies van Chancer zorgen ervoor dat het project opvalt als een van de beste ICO’s van het jaar. Deze nieuwe crypto brengt mensen dichter bij de actie dan ooit tevoren. Het CHANCER token blijkt daardoor een lucratieve mogelijkheid om te investeren in crypto te zijn.

De presale van het native token heeft maar liefst $1,4m opgebracht in slechts 9 weken. De planning is dat de prijs stijgt van $0,01 naar $0,021 gedurende de 12 fasen van de ICO, wat betekent dat er slechts een beperkte tijd is om mee te doen tegen gereduceerde prijzen. Hierna zal CHANCER op de vrije markt worden gelanceerd en is er een grote kans dat de prijs aanzienlijk zal stijgen.

Wat is Chancer?

Chancer is ’s werelds eerste gedecentraliseerde voorspellingsmarkt. Het verbindt gokkers van over de hele wereld op één enkele marktplaats, waar weddenschappen worden aangemaakt en afgehandeld met behulp van een peer-to-peer (P2P) systeem.

De P2P voorspellingsmarkt kan worden gebruikt tijdens grote wereldwijde evenementen zoals de Superbowl, of zelfs willekeurige gebeurtenissen in de echte wereld, zoals een kop- of muntspel. Voor gokkers die een gokje willen wagen op een spelletje pool met hun vrienden, zijn de aanpasbare wedbriefjes van Chancer de beste manier om dit voor elkaar te krijgen.

Blockchain technologie registreert alle interacties van gebruikers in een beveiligde online database, wat betekent dat weddenschappen onveranderlijk en volledig veilig zijn. Smart contracts vergrendelen crypto in escrow, waardoor de winnaar van de weddenschap onmiddellijk wordt uitbetaald – wat betekent dat je niet meer 24 uur hoeft te wachten om je winst uit te laten betalen.

De wedbriefjes van Chancer gebruiken kansen die door de gebruikers zelf zijn bepaald. Hierdoor kunnen gokkers ongunstige bookmaking van gecentraliseerde providers omzeilen. Deze staan hun gebruikers alleen toe om te wedden op kant-en-klare markten, waarbij de kansen altijd in voordeel van het huis zijn.

Hoe werkt het platform voor online gokken en de nieuwe crypto?

De nieuwe crypto van Chancer wordt gebruikt om alle weddenschappen op het platform te vereffenen. Wanneer een gebruiker een nieuw aangepast wedstrookje maakt en een andere gebruiker besluit de andere kant van de weddenschap te nemen, vergrendelen de smart contracts van Chancer alle fondsen in escrow voordat ze automatisch worden verdeeld onder de winnaar.

Onpartijdige moderators houden toezicht op de markt voor P2P voorspellingen om ervoor te zorgen dat geen enkele gebruiker kansen krijgt die onwaarschijnlijk zijn. Daarnaast zijn alle kansen volledig aanpasbaar, wat betekent dat iedere Chancer markt hogere uitbetalingen kan bieden dan traditionele platforms voor online gokken.

CHANCER is momenteel beschikbaar tijdens de presale, die al aandacht begint te trekken binnen de crypto community. Het is een van de beste ICO’s van deze maand, wat niet in de laatste plaats te danken is aan de genereuze weggeefacties die door het team achter Chancer worden georganiseerd.

Iedereen die tijdens de presale investeert, maakt kans om een prijzenpot van $100.000 te verdelen na de ICO. Dit totaal wordt op tien gelijke manieren verdeeld, waarbij de winnende leden van de community ieder $10.000 aan CHANCER tokens rechtstreeks in hun wallet ontvangen.

De gebroeders Kelbie voegen een pedigree voor gokken toe aan de projectontwikkeling van Chancer

Adam en Paul Kelbie – twee broers die onderling al vele weddenschappen hebben afgesloten – zijn het dynamische duo achter dit nieuwe crypto platform voor online gokken.

Het duo is vaak te vinden op sociale media, waar ze interactie hebben met leden van de Chancer community. Ze hebben een praktische benadering van het management waar veel geldschieters al warm voor lopen. Wie weet, misschien kunnen sommige investeerders, zodra Chancer volledig is gelanceerd, zelfs beginnen met het maken van aangepaste weddenschappen tegen de oprichters?

Wat de uitkomst ook is, elke broer brengt een unieke set vaardigheden met zich mee. Adam, de CEO, heeft een passie voor weddenschappen en wil Chancer functies bieden die niet kunnen worden geëvenaard door de traditionele industrie voor (online) gokken; terwijl Paul, Head of Product, een zelfverklaarde sportfanaat is die zich inzet voor het brengen van een enorm scala aan in-play-markten in elke grote sportcategorie.

Zal CHANCER $1,20 bereiken in 2025?

Zoals vermeld, zal de beste ICO van Chancer de waarde van de nieuwe crypto stapsgewijs verhogen totdat deze $0,021 bereikt heeft in de laatste investeringsronde. Na dit punt wordt CHANCER gelanceerd op crypto exchanges, dus de huidige prijs van $0,011 is waarschijnlijk de laagste die je ooit zult vinden.

Experts voorspellen dat CHANCER, vanwege zijn deflatoire tokenomics en essentiële utility voor het ecosysteem, de komende jaren aanzienlijk zou kunnen groeien. Tegen 2025, tijdens stijgende marktomstandigheden, zou CHANCER de grens van $1 kunnen doorbreken. Vroeg gefluister suggereert zelfs dat het 100x potentieel heeft, wat de prijs vanaf het einde van de ICO boven de $2 zou brengen.

Is CHANCER het waard om te kopen?

Chancer lijkt klaar om de recente stijging in de komende maanden en jaren voort te zetten. Het project heeft niet alleen een van de beste ICO’s van de afgelopen tijd gehost, maar het bereidt zich ook voor op de lancering van een van de meest innovatieve en originele nieuwe crypto platforms voor online gokken ter wereld.

De eerste markt voor P2P voorspellingen ter wereld zou de online gokindustrie op stormachtige wijze kunnen veroveren. Verwacht wordt dat de markt in 2030 een waarde van $150 miljard zal bereiken. De nieuwe crypto van Chancer zou een sterke gok kunnen zijn op de ontwrichtende kracht van crypto in de sector.

Op dit moment is CHANCER slechts $0,011 waard tijdens fase 2 van de presale. De tijd tikt door richting het einde van het evenement, dus potentiële kopers doen er verstandig aan om in te stappen voor de volledige lancering later in het jaar.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Nieuwe top crypto Chancer gaat voorbij de magische grens van $1 miljoen in slechts 9 weken verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

LET OP! Dit is een betaald persbericht. Na de start van de crypto presale komt Chancer al naar voren als een echte dark horse in aanloop naar de volgende bullmarkt. Het platform heeft tot nu toe een van de beste ICO’s van het jaar gehost en heeft in razend tempo de grens van een miljoen […]

Het bericht Nieuwe top crypto Chancer gaat voorbij de magische grens van $1 miljoen in slechts 9 weken verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com