NEO hardware wallet beschikbaar van Ledger

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Eindelijk beschikbaar: NEO hardware wallet!
Een van de meest populaire cryptocurrencies, NEO, wordt sinds 8 november 2017 ondersteund door de hardware wallets van Ledger. Dit is een goed teken, want voor de NEO cryptocurrency waren er tot op heden nog enkel offline wallets en software wallets beschikbaar, zoals de NEON client.
NEO hardware wallet (Ledger Nano S)NEO is een blockchain applicatie platform welke men ook wel het Ethereum van China noemt. De functies van de NEO blockchain zijn namelijk vergelijkbaar met die van Ethereum, de na Bitcoin meest populaire cryptocurrency ter wereld. Met een marktkapitalisatie van 1.8 miljard euro op het moment van schrijven, is NEO een waardevolle cryptocurrency welke veel mensen willen kopen en verkopen.
Wie wilt investeren in NEO of een andere cryptocurrency, vindt het belangrijk om te waarborgen dat de cryptovaluta veilig is opgeslagen. Cryptocurrency op de exchange laten staan waar u deze heeft gekocht brengt namelijk het risico met zich mee dat de exchange gehackt wordt of failliet gaat, waardoor u uw geld kwijt kunt raken. Wanneer u gebruik maakt van een software wallet dan is dit veiliger, maar wanneer uw computer geïnfecteerd is met een virus dan bestaat er een mogelijkheid dat hackers uw cryptocurrency kunnen stelen. Dit voorkomt u met een hardware wallet.
Hardware wallets zorgen er voor dat de private keys welke u nodig heeft om toegang te krijgen tot uw saldo veilig worden bewaard in een zeer sterk beveiligd apparaat. U heeft dan altijd het apparaatje nodig om toegang te krijgen tot uw wallet en om transacties te kunnen uitvoeren. Een van de meest populaire hardware wallet fabrikanten, Ledger, heeft vandaag bekend gemaakt dat zij nu een NEO wallet beschikbaar hebben: de Ledger Nano S en Ledger Blue zullen allebei gebruikt kunnen worden als NEO hardware wallet.

Direct een NEO hardware wallet kopen?

Ledger Nano S (€69,90)

De Nano S is een betaalbare en veilige cryptocurrency wallet. Dit is een van de meest verkochte hardware wallets en ondersteunt verschillende cryptocurrencies.
Dit apparaat werkt dus niet alleen als NEO hardware wallet maar werkt onder andere ook met Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dash, Litecoin, Stratis en Ark.

Koop de Ledger Nano S

Ledger Blue (€274,80)

De Ledger Blue is een nieuwe hardware NEO wallet van Ledger. Deze bitcoin & altcoin hardware wallet ziet er uit als een tablet en werkt ook draadloos via bluetooth.
Ledger Blue is een net zo veilige wallet als de Nano S, maar biedt wel meer gebruiksgemak wat terug te zien is aan het hogere prijskaartje.

Koop de Ledger Blue

NEO wallet installeren
De NEO hardware wallet installeren is vrij eenvoudig en vereist niet echt technische kennis. Zoals ook in onze Ledger Nano S review te lezen is, kunnen de cryptocurrency wallets van Ledger worden ingesteld en beheerd aan de hand van een Chrome applicatie genaamd de Ledger Manager.
Dit zijn de stappen die u moet nemen om de NEO wallet te activeren op uw Ledger hardware wallet:
Download en installeer de Ledger Manager applicatie op uw computer.
Sluit uw Ledger wallet aan op de computer en ontgrendel de wallet.
Open de Ledger Manager en scroll helemaal naar beneden.
U ziet de wallet app voor Neo staan. Klik op het download icoon.
Gefeliciteerd! De NEO hardware wallet is geïnstalleerd.
Nu de hardware wallet is geïnstalleerd en deze dus in staat is om NEO transacties te ondertekenen, is het belangrijk om te zorgen dat u ook over de juiste software beschikt waarin u een overzicht heeft alle NEO transacties en eventueel het GAS dat u verdiend heeft door uw NEO in de wallet te bewaren.
Op dit moment is er een variant van de NEON wallet beschikbaar welke technische kennis vereist om te installeren. Deze versie van de NEON wallet werkt al samen met de Ledger Nano S (klik hier voor de instructies)
Op zeer korte termijn zullen de ontwikkelaars van NEO de officiële client software voor hardware wallets uitbrengen. Wanneer deze beschikbaar is, zullen we dit bericht updaten!

Klik hier om een NEO hardware wallet te kopen bij Ledger

The post NEO hardware wallet beschikbaar van Ledger appeared first on Cryptostart.

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com