NAV Coin kopen kan op drie manieren

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

NAV Coin kopen is voor Nederlanders erg makkelijk. Je kan het namelijk direct met de betaalmethode iDEAL kopen. Je hoeft er niet eens een eigen wallet voor te bezitten. Er zijn naast deze snelle en makkelijke optie ook nog twee andere manieren om NAV te kopen. In deze blog belichten wij deze manieren en leggen we het je stap voor stap uit.
Een wallet aanmaken
Als je deze cryptovaluta wilt bezitten, moet je eerst bedenken wat voor wallet je wilt gaan gebruiken. Er zijn twee opties: Een gratis Litebit wallet of de officiële NAVCoin wallet. Het voordeel van een Litebit wallet is dat je zelf niet veel extra stappen hoeft te ondernemen. Nadeel is dat je niet kan staken met het POS-algoritme. Je kan wel een beloning in NAV krijgen als je de officiële cliënt hebt. Een litebit wallet kan je via deze link bekijken. De officiële digitale portemonnee kan je op deze website downloaden.
NAV Coin kopen iDEAL
De meest simpele optie is direct kopen met iDEAL. Je kan dan jouw coins verturen naar een gratis Litebit wallet of naar de officiële portemonnee. Ook kun je de coins eerst versturen naar de online wallet om later weer te versturen naar de officiële wallet. Wij hebben een stappenplan gemaakt over hoe je crypto met iDEAL het beste kunt kopen. Deze lees je op de pagina Litebit review en uitleg. In het kort onderneem je de volgende stappen:
Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt. Kies je voor de gratis Litebit wallet? Dan mag je deze stap overslaan
Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
Kies bovenin de optie NAV
Vul in hoeveel je Nav Coin je wilt kopen. Dit kan in EUR of NAV ingevuld worden.
Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
Betaal met iDEAL
Wacht af de valuta in jouw wallet verschijnt
Omruilen via Changelly
Deze cryptocurrency wordt ook aangeboden via de dienst Changelly (maak een gratis account). Je kan deze valuta omruilen tegen 50 andere valuta, zonder dat je veel stappen hoeft te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan direct ruilen vanaf Bitcoin, Ethereum, Litecoin en talloze andere munten. Je moet hier wel eerst beschikken over een andere cryptovaluta. Lees ook onze Changelly uitleg!

Op een exchange kopen
Er zijn meerdere online exchanges die handelen tussen BTC, LTC en Doge aanbieden. Onze favoriet is Cryptopia. Wij hebben ook hiervoor een uitgebreide uitleg geschreven. Deze lees je op onze pagina over de Cryptopia Exchange. Je moet wel eerst beschikken over bijvoorbeeld BTC, LTC of Doge. Deze kun je onder andere bij de onderstaande aanbieders kopen.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Het bericht NAV Coin kopen kan op drie manieren verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.