MyEtherWallet blijft een onafhankelijk project na de MyCrypto fork

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Er is veel verwarring ontstaan over wat er gaat gebeuren met MyEtherWallet. Sommige mensen vrezen zelfs dat de service die zij bieden niet meer beschikbaar is na de fork. Er is gelukkig geen enkele reden om hier over te twijfelen. MyEtherWallet, vaak afgekort als MEW, blijft gewoon bestaan en gaat “gewoon” door als onafhankelijk project.
MyEtherWallet (MEW) blijft gewoon bestaan
Veel mensen vinden de service van MEW fijn in gebruik. Ook wij gebruiken deze service veel. Hier bewaren wij onder andere een aantal kleinere ERC-20 tokens, die wij niet snel ergens anders kwijt kunnen. Ook is het een ideale manier om samen met een hardware wallet te gebruiken. Er is maar weinig dat wij niet goed vinden aan de service die MyEtherWallet biedt. Natuurlijk is er altijd nog ruimte voor verbetering.
MyCrypto fork van MyEtherWallet
De code van MEW is open-source. Dit houdt in dat de code gebruikt kan worden om een nieuwe service op te zetten. Dit is precies wat MyCrypto gaat doen. Allebei de diensten gaan ongeveer hetzelfde aanbieden. Wij vinden het goed dat gebruikers kunnen kiezen uit meerdere diensten. De wallets van MEW zullen waarschijnlijk wel het meest populair blijven.
Volgens een recente blog van MyEtherWallet zal het een onafhankelijk bedrijf blijven, zoals het altijd al is geweest. Er is geen samenwerking met MyCrypto. MEW is ooit opgericht door twee personen. De ene persoon blijft bij MEW, de andere maakt een fork en gaat zich richten op MyCrypto. Dit zal, volgens de blog, geen effect hebben op de dagelijkse gang van zaken van beiden diensten.
Huidige eigenaar van MEW
De huidige eigenaar van MyEtherWallet, die bekend is onder de nickname kvhnuke, zal 1 miljoen dollar aan Ether (de munt die op het Ethereum-netwerk gebruikt wordt) doneren. Dit zal volledig worden besteed aan de ontwikkeling van MEW.
Het bericht MyEtherWallet blijft een onafhankelijk project na de MyCrypto fork verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.