Marktstrijd: Bulls vs. Bears vechten om deze crypto

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Marktstrijd: Bulls vs. Bears vechten om deze crypto,

Dompel jezelf onder in dit nieuwste artikel, waarin we de recente ontwikkelingen van de polygon (MATIC) koers onder de loep nemen. Mocht je MATIC nog niet in je bezit hebben, geen zorgen, deze analyse is relevant voor elke crypto-enthousiasteling. Elke week diepen onze analisten in de Premium omgeving meer dan 20 cryptocurrencies uit, waarbij hun inzichten dagelijks door meer dan 1.000 leden worden geraadpleegd.

In juni onthulde Polygon een nieuwe update: Polygon 2.0. Hiermee wil het netwerk het voor iedereen makkelijker maken om te profiteren van de voordelen van de digitale economie, zoals het beheren van je eigen geld. Deze update brengt een aantal veranderingen met zich mee die invloed hebben op hoe het systeem werkt. Een interessante nieuwe functie is de ZK-technologie, die de privacy en veiligheid verhoogt.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben een paar dagen geleden een nieuwe MATIC post gedeeld in de Premium omgeving. Dit is wat zij tegen alle leden hebben uitgelegd:

“MATIC begon afgelopen week, samen met de rest van de markt, aan een zware daling. De koers zit nog in deze neerwaartse trend en nadert inmiddels een invalidatiepunt. Als de koers hieronder duikt zou dat zeer bearish kunnen zijn voor MATIC. 

Desondanks blijft MATIC in onze ogen fundamenteel sterk en de suggereren de langetermijnvooruitzichten een bullish trend. Op de korte termijn voorzien we dat de koers steun zal vinden in de blauwe zone, die zich uitstrekt tussen $0,40 en $0,51. Hier zal naar verwachting de laatste wave worden gevormd van een neerwaarts 12345 Elliott Wave-patroon, waarna we een opwaartse trend anticiperen.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 20 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
Dompel jezelf onder in dit nieuwste artikel, waarin we de recente ontwikkelingen van de polygon (MATIC) koers onder de loep nemen. Mocht je MATIC nog niet in je bezit hebben, geen zorgen, deze analyse is relevant voor elke crypto-enthousiasteling. Elke week diepen onze analisten in de Premium omgeving meer dan 20 cryptocurrencies uit, waarbij hun […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.