Litebit voegt Stellar Lumens en OmiseGO toe

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Na een lange periode geen nieuwe cryptocurrencies toegevoegd te hebben, is het eindelijk weer zover. Litebit heeft in de afgelopen dagen twee nieuwe cryptovaluta toegevoegd. Het is nu mogelijk om Stellar Lumens (XLM) en OmiseGO (OMG) te kopen met iDEAL bij Litebit. Ook hebben zij twee-staps-verificatie voor sommige onderdelen verplicht gemaakt en is er een nieuw Cloudflare-scherm. Dit scherm, wat je ziet op de bovenstaande afbeelding, moet de website onder andere beschermen voor DDOS-aanvallen.
Stellar Lumens kopen Litebit
Deze cryptovaluta is erg populair en werd veel aangevraagd bij Litebit. In Nederland horen wij steeds meer mensen die razend enthousiast zijn over Stellar, met de afkorting XLM. De Stellar koers is de afgelopen dagen iets gezakt, dus wellicht meteen een mooi moment om in te kopen. Je kan op de onderstaande button klikken om direct Stellar Lumens met iDEAL te kopen bij Litebit. Zij zijn niet de enige die dit aanbieden overigens. Bitvavo biedt deze cryptovaluta al enige tijd aan.
Koop direct Stellar Lumens bij Litebit
OmiseGO
OmiseGo is een zeer ambitieus project. Het wil dé manier worden om het uitwisselen tussen diverse valuta makkelijker te maken. Het is mede ontworpen door de bedenker van Ethereum, Vitalik Buterin. Voor meer informatie kan je onze pagina over OmiseGO raadplegen. Het is een bekende cryptovaluta die wereldwijd al veel gebruikt wordt. Fans en experts verwachten veel van de munt, omdat het in veel sectoren goed toepasbaar is. Je kan deze munt via de onderstaande button direct kopen met iDEAL.
Koop direct OmiseGO bij Litebit
Twee-staps-verificatie Litebit
Vandaag werd op de Facebook van Litebit bekend dat 2FA (Two-factor-Authentication) vereist is bij aankoop van cryptovaluta met Litebit Credits. Dit hebben zij ingesteld om de veiligheid te verhogen. In het onderstaande Facebook-bericht lees je hier meer informatie over:
Het bericht Litebit voegt Stellar Lumens en OmiseGO toe verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.