Lido DAO wekt sterke interesse van institutionele beleggers

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Lido DAO wekt sterke interesse van institutionele beleggers,

Lookonchain, een platform dat on-chain metrics biedt, heeft onlangs gegevens onthuld die wijzen op enorme whale-transacties rondom het LDO-token vandaag, 20 november. De kolossale hoeveelheden Lido-munten die van exchanges naar wallets zijn overgebracht, trokken wereldwijd de aandacht van crypto-enthousiastelingen, aangezien twee whales de afgelopen dagen miljoenen munten hebben opgenomen van crypto-exchanges te midden van de prijsstijging van het token.

Tegelijkertijd maakte de LDO-prijs een aanzienlijke sprong op het moment van schrijven, waarbij positieve marktsentimenten werden weergegeven binnen de wereld van cryptocurrencies. Volgens de marktgegevens van Lookonchain heeft een onbekende wallet, 0x011D19…4e27 genaamd, vandaag 1,47 miljoen LDO opgenomen van Binance, ’s werelds toonaangevende cryptocurrency-exchange. Het opgenomen bedrag komt neer op $3,6 miljoen op het moment van schrijven.

Bovendien, volgens on-chain data, trok dezelfde wallet de aandacht van crypto-handelaren en investeerders, omdat het de afgelopen dagen 5,9 miljoen LDO heeft opgenomen, wat neerkomt op $14,5 miljoen, via een reeks transacties.

Daarnaast heeft een andere wallet, FalconX genaamd, vandaag 1,26 miljoen LDO opgenomen, wat neerkomt op $3,1 miljoen, van Binance. Het adres van de wallet FalconX heeft tot nu toe 4,9 miljoen LDO opgenomen, wat neerkomt op $12 miljoen. De eerder genoemde whale-bewegingen trokken aanzienlijke aandacht in de hele crypto-ruimte omdat deze transacties werden uitgevoerd te midden van de LDO-prijsrally.

De accumulatie van cryptocurrencies door whales geeft meestal een mogelijke bullish sentiment weer rondom het token, omdat het in omloop gebrachte aanbod afneemt, wat kan leiden tot een mogelijke stijging van vraag en prijs.

De Lido DAO-prijs liet een significante stijging zien van 10,92%, waarmee deze $2,52 bereikte op het moment van schrijven. De huidige LDO-prijs beoordeelt tot een historisch hoogtepunt van de maand, met een stijging van 64,38% in de afgelopen maand. Bovendien was de munt marginaal gestegen met 7,48% in de afgelopen week.

De eerder genoemde prijsstijging lijkt in lijn te zijn met de recente accumulatie van enorme hoeveelheden LDO door whales, aangezien het aanbod van het token op exchanges afneemt.

Het bericht Lido DAO wekt sterke interesse van institutionele beleggers verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Lookonchain, een platform dat on-chain metrics biedt, heeft onlangs gegevens onthuld die wijzen op enorme whale-transacties rondom het LDO-token vandaag, 20 november. De kolossale hoeveelheden Lido-munten die van exchanges naar wallets zijn overgebracht, trokken wereldwijd de aandacht van crypto-enthousiastelingen, aangezien twee whales de afgelopen dagen miljoenen munten hebben opgenomen van crypto-exchanges te midden van de […]

Het bericht Lido DAO wekt sterke interesse van institutionele beleggers verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.