Ledger aanbieding: 21% korting tijdens Black Friday weekend

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Ledger Nano S kopen met korting
Van 24 tot en met 27 november 2017 kunt u profiteren van een extra aantrekkelijke prijs voor de meest populaire hardware wallet van Ledger. Tijdens het zogeheten Black Friday weekend kunt u namelijk de Ledger Nano S kopen met 21% korting.
Van alle verschillende bitcoin- en altcoin hardware wallets op te markt, is de Nano S hardware wallet van Ledger momenteel een van de meest populaire. Niet gek overigens: de Ledger Nano S biedt namelijk ondersteuning voor een divers aantal cryptocurrencies. Zo ondersteunt de Nano S (net als de Ledger Blue) onder andere Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stratis, NEO, Ark, Dash en Vertcoin.
Hoewel de meeste hedendaagse cryptocurrency investeerders – waaronder u misschien – zich wellicht niet zo snel druk zullen maken om 20 euro winst of verlies, is en blijft korting toch een magisch woord waar iedere Nederlander vrolijk van wordt. Daarom stelt Cryptostart u graag op de hoogte van de volgende aanbieding:

Hoewel Black Friday ook steeds meer door Nederlandse bedrijven wordt gebruikt om allerlei producten en diensten te verkopen met een leuke korting, gaan buitenlandse bedrijven hier vaak toch nog net wat verder in. Zo ook Ledger: deze hardware wallet fabrikant van Black Friday (24 november 2017) tot en met Cyber Monday (27 november) een stevige 21% korting op de Ledger Nano S hardware wallet.
De actie is van toepassing op iedere Ledger Nano S bestelling, de hoeveelheid maakt niet uit. Helaas is de nieuwe Ledger Blue uitgesloten van de actie: een Ledger Blue kortingscode / actie is momenteel geen sprake van.
U kunt de Ledger Nano S kopen met korting van 24 t/m 27 november op de website van Ledger. Normaal gesproken bedraagt de Ledger Nano S prijs €69,- exclusief verzendkosten. Tijdens het Black Friday weekend bij Ledger zal dankzij de 21% korting de prijs per Nano S hardware wallet op €54,51. Hoewel iDeal betaling niet mogelijk is, zijn er verschillende betaalmethoden: Bitcoin, VISA / Mastercard of met PayPal.

Klik hier om de Ledger Nano S te kopen met 21% korting

Of klik hier om eerst onze Ledger Nano S review te lezen.

The post Ledger aanbieding: 21% korting tijdens Black Friday weekend appeared first on Cryptostart.

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.