Kunst kopen met bitcoins: Jetsetart Gallery accepteert cryptocurrency

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Jetsetart Gallery accepteert cryptocurrency als betaalmiddel.
Betalen met bitcoins of andere cryptocurrencies wordt op steeds meer plekken mogelijk, wat de cryptocurrency economie ten goede komt. Nederlandse bedrijven Thuisbezorgd al langere tijd bitcoin als betaalmiddel, maar vanaf nu is het zelfs mogelijk om schilderijen of kunst te kopen met bitcoins.
De Amsterdamse kunstgallerij Jetsetart Gallery aan de prinsengracht 540 in Amsterdam accepteert tegenwoordig namelijk cryptocurrency als betaalmiddel. Jetset Art is een moderne kunstgallerij welke bekend al meer dan 10 jaar bekend staat om de hoge standaard van exclusieve kunstwerken. De schilderijen en sculpturen vallen op vanwege hun levendige kleuren en de energieke manier waarop er is omgegaan met artistieke materialen.
Jetsetart Gallery vertegenwoordigt (werken van) de international bekende Nederlandse kunstenaren waaronder Raymond Hoogendorp.
Alle kunstwerken in de gallerij kunnen gekocht worden met bitcoins, maar naast bitcoin accepteert Jetset Art ook de meeste andere cryptocurrencies: Ethereum, NEO en zelfs minder bekende cryptomunten zoals ICON (ICX) en AsiaCoin (AC) worden geaccepteerd.
Op dit moment kunt bijvoorbeeld het moderne schilderij “Colourful Oilpumping 200 x 400 cm” van Raymond Hoogendorp (1973) voor omgerekend 12.000 euro met bitcoins kopen, wat op het moment van schrijven iets meer dan 1 BTC is:

Een kleiner werk van deze kunstenaar is te koop voor 50.000.000 Satoshi (0.5 BTC), terwijl een zeefdruk van Flub te koop is voor 200 euro in cryptocurrency. Tevens is het mogelijk om in opdracht een schilderij op maat te laten maken.
Een bitcoin of altcoin betaling kan ter plekke gemaakt worden: de verkoper ontvangt direct de cryptocurrency in zijn wallet, waarna de verkoop rond is en het kunstwerk bij de koper thuis kan worden bezorgd. Uiteraard kunnen kopers hun kunstwerk ook zelf direct mee nemen van de kunstenaar: Jetsetarts zorgt dan voor de verpakking hiervan.

Bezoek de website van Jetsetart Gallery

Contactgegevens
Jetsetart Gallery Amsterdam
Prinsengracht 540
1017KK Amsterdam
Telefoonnummer: 06 – 2470 0077Emailadres: info@jetsetart.comWebsite: www.jetsetart.com

The post Kunst kopen met bitcoins: Jetsetart Gallery accepteert cryptocurrency appeared first on Cryptostart.

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.