Koers Stellar XLM stijgt naar bijna 30 eurocent

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

De afgelopen weken zien we een flinke stijging bij de meeste cryptovaluta. De afgelopen 24 uur is ook de prijs van Stellar gestegen. Bitcoin en Ethereum lijken iets langzamer te stijgen. Het momentum is iets minder geworden. De Stellar koers is echter wel gestegen naar 0,35 USD, omgerekend bijna 0,30 EUR. De trend omhoog, die de afgelopen week is ingezet, wordt daarmee goed doorgezet.
Klik hier om direct Stellar te kopen met iDEAL
Momentum Stellar XLM gaat door
Als we de grafiek van Stellar bekijken zien we dat er de afgelopen week een stijging heeft plaatsgevonden. Van ongeveer 0,20 USD naar 0,35 USD binnen zeven dagen. Dit is een toename van bijna 75%. Mensen die op het dieptepunt hebben geïnvesteerd, hebben binnen een week een mooie winst te pakken. Na een flinke daling begin dit jaar, is het fijn dat Stellar weer de weg omhoog heeft gevonden.
Trading volume
De afgelopen vierentwintig uur was het handelsvolume van Stellar $218,49 miljoen. De vraag naar XLM was dus de afgelopen uren enorm. Het lijkt er op dat dit vandaag – en hopelijk de komende weken – door blijft zetten. De munt wordt het meeste verhandelt op Binance.
Stellar kopen
Veel mensen verwachten dat de stijging van Stellar nog even door gaat zetten. Wij verwachten dit ook, maar kunnen natuurlijk geen garanties bieden. We denken – en hopen – dat veel markten zich gaan herstellen na een aantal hele zware maanden. Je kan direct met iDEAL Stellar XLM kopen bij Bitvavo. Je kan deze valuta daar bewaren in een online Bitvavo wallet. Wij hebben een uitgebreide Bitvavo review. Een andere optie is om Stellar te kopen via een exchange, zoals Changelly of Binance. Dan heb je wel eerst Bitcoin (BTC), Ether (ETH) nodig. Dat kan je goed bij een van de onderstaande aanbieders kopen:
Bitvavo Bekijk
Litebit Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo
Het bericht Koers Stellar XLM stijgt naar bijna 30 eurocent verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.