JP Morgan Chase wil handel in Bitcoin-futures toestaan

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

JP Morgan Chase wil handel in Bitcoin-futures toestaan
Naarmate de populariteit van cryptovaluta toeneemt kunnen we een aantal nieuwe en vaak ook verrassende conclusies trekken. Eén van de meest verrassende conclusies van de voorbije periode is terug te vinden in het feit dat niemand minder dan JP Morgan Chase, één van Amerika’s grootste banken heeft aangegeven te overwegen om de handel in Bitcoin-futures te accepteren.
Het was The Wall Street Journal die voor het eerst met het opmerkelijk idee uitpakte. Inmiddels zouden meerdere bronnen binnen de bank het gerucht hebben bevestigd.
Toegang tot Bitcoinfutures van Chicago Mercantile Exchanges
JP Morgan Chase speelt met het idee om toegang te verstrekken tot Bitcoinfutures van Chicago Mercantile Exchanges. Dit zou gebeuren via haar futures-platform. Dat deze verwachting zo uitgebreid in het nieuws komt hoeft niet te verbazen. Jamie Dimon, de CEO van JP Morgan heeft zich namelijk vanaf het begin van de Bitcoin bijzonder kritisch uitgelaten over de cryptomunt en de cryptomarkt in het algemeen. Hij ging zelfs nog een stapje verder en stelde in meerdere verklaringen duidelijk dat de hele Bitcoinhandel niet anders kon worden bestempeld dan rasechte fraude. De investeerders die er voor kozen om een deel van hun kapitaal in de cryptomunt te investeren waren volgens diezelfde Dimon bovendien ‘achterlijk’.
Nieuwe prijsstijging voor Bitcoin
De eerdere aankondiging die stelde dat de CME Group de handel in Bitcoin-futures zou toelaten zorgde voor een stevige boost van de cryptomunt. Aan het begin van deze maand zijn de eerste Bitcoin-futures een feit waardoor kan worden gesteld dat de doelgroep van de Bitcoin (nog maar eens) aanzienlijk zal worden uitgebreid.

Zelf ook in cryptocurrency (CFD’s) handelen?
U kunt zelf ook starten met investeren in cryptocurrency of in CFD’s / futures: dit hoeft niet per se bij de grootbank JP Morgan Chase. Cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin kunt u kopen bij diverse exchanges, en crypto CFD’s koopt u bij gespecialiseerde handelsplatformen zoals eToro.

Cryptocurrency Overzicht
CFD’s / speculeren in crypto’s

The post JP Morgan Chase wil handel in Bitcoin-futures toestaan appeared first on Cryptostart.

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.