ICO HeadStart: Een fundraising platform voor ICO’s

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat om de verschillende ICO’s? Wij eerlijk gezegd ook niet altijd. ICO HeadStart wil hierin de oplossing gaan bieden. Onder leiding van onder andere Dirk Scheringa gaan zij een fundraising platform oprichten voor ICO’s. Dit doen zij niet voor alle ICO’s. Voordat een nieuwe Initial Coin Offering op het platform aangeboden gaat worden, is er eerst een selectieprocedure. Experts buigen zich over de nieuwe ICO en bepalen of deze de Seal of Approval (Zegel van goedkeuring) krijgt.  Daarna mag de community ook nog eens stemmen over de geselecteerde ICO’s. Hierdoor worden alleen maar de beste ICO’s toegelaten tot het programma. Bij dit platform hoort de MOAT token. In dit artikel gaan we dieper in op ICO HeadStart, het team achter het platform, het idee en de manier waarop je kan investeren in dit platform. Ook sommen wij de voor- en nadelen op zoals wij die zien.
 
Nu al enthousiast? Registeren is gratis. Tijdens de pre-ICO van 8 tot 12 december krijg je een hoge bonus als je meedoet.
Waarom is ICO HeadStart nodig?
Een ICO is makkelijk om op te richten en in veel landen ongereguleerd. Recent is er nog een Nederlander in het nieuws gekomen met zijn startup Confido. Hij heeft met dit idee 375.000 dollar opgehaald middels een ICO. Nu is hij nergens meer te bekennen (Bron).
Investeren in ICO’s is erg risicovol en slechts een klein percentage heeft daadwerkelijk succes. Ook het RTL nieuws heeft aandacht besteed aan dit onderwerp. In een recent artikel schrijven zij: “ICO’s vallen niet onder het toezicht van de AFM en ook in het buitenland zijn ze ongereguleerd. Daardoor zouden ze ‘de ideale voedingsbodem voor oplichters’ zijn” (Bron)
Wij krijgen ook dagelijks vragen in onze mailbox over ICO’s. De meest gestelde vragen: :”Is [ICONAAM] een scam?” en “Wat verwachten jullie van [ICONAAM]?”. ICO HeadStart wil een platform gaan bieden waar alleen ICO’s komen die door een team van experts zijn gecontroleerd. Hierdoor zal het inzichtelijker moeten worden welke Initial Coin Offerings daadwerkelijk kansrijk zijn. Ook worden mensen behoed voor scams en oplichting.
Speerpunten van ICO HeadStart
Een aantal belangrijke punten van ICO HeadStart op een rij:
0% transactiekosten en geen verborgen kosten
100% winst delen
Team van Experts
Wijsheid van de massa
ICO HeadStart Zegel van Goedkeuring (Seal of Approval)
Escrow-contracten
Smart Contracts (uitleg)
MOAT terugkoopprogramma

Wisdom of the crowd / Wijsheid van de massa
ICO HeadStart maakt gebruik van het idee achter de theorie genaamd wijsheid van de massa. Wijsheid van de massa is de idee dat de massa over meer informatie of kennis beschikt dan het individu. Een bekend voorbeeld stamt uit 1906:
“Op een grote landbouwshow Plymouth in 1906 kon men het gewicht van een os (dier) raden. Ongeveer 800 mensen vulden een schatting in. Het gemiddelde gewicht van al deze stemmen kwam erg in de buurt van het werkelijke gewicht. De voorspelling van 1 persoon zat er vaak naast”. (Bron)
De stem van het volk (Vox populi) kwam dus erg dichtbij het werkelijke gewicht. Dit principe komt ook terug in de cryptocurrency Augur, een voorspellingsplatform.
Wijsdom van de massa bij ICO Headstart
Bij ICO HeadStart gaat de community bepalen welke ICO’s veelbelovend zijn en het verdienen om ondersteund te worden door ICO HeadStart. Ook hier zal de gemiddelde uitkomst door de gehele community vaak beter zijn dan de stem van één persoon.
Hoge bonus voor vroege investeerders. Registreer je gratis via deze link
Wat zijn MOAT-tokens?
Kort uitgelegd: MOAT is de afkorting van Mother of All Tokens., oftewel de Moeder van alle tokens. In het Nederlands klinkt het wellicht iets minder indrukwekkend. Het is een Ethereum token met een ERC-20 standard. De MOAT is een gebruikstoken en de waarde is gelinkt aan de winsten van alle succesvolle projecten op ICO HeadStart. MOAT kan na de ICO op een exchange worden gekocht en verkocht. Een aantal algemene gegevens over de tokens en ICO:
Doel: 120.000 ETH
Pre-ICO cap: 33.500 ETH
Hard cap: 180.000 ETH
Token wisselkoers: Bekend na de pre-ICO fase
Totale token supply: 10.000.000.000
Minimale inleg: 0,1 ETH
Hoe werkt het voor de community?
De community heeft een bepalende stem als het gaat om welke ICO succesvol wordt. Om mee te doen, volg je vier stappen.
Maak een gratis account aan op de officiële website via deze link
In jouw persoonlijk Web Office kun je MOAT-tokens kopen
Als lid van de community heb je stemrecht. Deze stem kan je gebruiken voor een ICO waarvan jij denkt dat deze het meeste kans van slagen heeft
Deel mee in de winst. 80% van de winsten van ICO HeadStart worden gebruikt om MOAT-tokens terug te kopen van de token-houders.

Hoe werkt het voor de mensen die een ICO willen lanceren?
Om een eigen ICO te lanceren op dit platform moet je de volgende stappen ondernemen:
Het ICO voorstel wordt eerst door een team van experts bekeken. Als alles in orde is, krijg je een Seal of Approval en krijgt de ICO een plek op de website
20% van alle winsten van ICO HeadStart worden gebruikt om nieuwe ICO’s een voorsprong te geven qua fonds.
De community heeft de beslissende stem. Zij besluiten welke ICO succesvol gaat worden. Deze krijgen fonds middels escrow.
Deel mee in de winst. 80% van de winsten van ICO HeadStart worden gebruikt om MOAT-tokens terug te kopen van de token-houders.

Voordelen van het ICO HeadStart
Een aantal voordelen zoals wij die zien op een rij:
Lid worden is helemaal gratis (maak hier een account aan)
MOAT kan worden verhandeld op een exchange
Experts buigen zich over de ICO-voorstellen en zullen de echte scam-ico’s weigeren
De community kan stemmen op de beste ICO’s
Fondsen worden in escrow gehouden. Bedrijven met een succesvolle ICO krijgen niet direct de beschikking over miljoenen euro. Het geld wordt in delen vrijgegeven, nadat een bepaalde mijlpaal is bereikt
ICO HeadStart kan hét platform worden waarop ICO’s gelanceerd worden als er veel succesvolle ICO’s uit voort komen.
Het kan een platform worden dat vertrouwen en veiligheid biedt in de onzekere wereld van ICO’s.
Bestuur heeft veel ervaring in de financiële wereld
 Registreer je gratis via deze link
De nadelen
Wij zien de volgende nadelen en valkuilen
Geen mining of nieuwe tokens na de ICO-fase
Er moet voldoende animo zijn van bedrijven/mensen die een ICO willen lanceren op dit platform
Zijn de eerste ICO’s via dit platform onsuccesvol, dan zal het snel zijn goede naam verliezen

Het team achter ICO HeadStart
ICO HeadStart is gevestigd in Nederland. Hieronder een aantal belangrijke personen uitgelicht. Voor de volledige lijst van namen verwijzen we je door naar de website van ICO HeadStart.
CEO van het bedrijf is Dirk Scheringa. De meeste mensen zullen hem wel kennen. Hij is een Nederlandse zakenman en voormalig politieman, politicus en sportbestuurder. Hij was oprichter en bestuursvoorzitter van de DSB Bank en voorzitter van profvoetbalclub AZ.
Chief Operational Officer is Martin Bylsma. Volgens zijn LinkedIn profiel (link) heeft hij gewerkt bij: WellStar, bitcoin-economy.com en Vemma. Huidig: ICO HeadStart, BlockRevolution Blockchain Trade Technology Investments en Global Direct Group.
Chief Compliance Officer is Hans van Goor. Voormalig langeafstandszwemmer en achtvoudig Nederlands kampioen. Ooit COO bij de DSB Bank. Tegenwoordig algemeen directeur bij Funshopper.
Chief Trading Officer is Ron van der Does. Hij is de marktanalist van IG Nederland, eigenaar van VdD Financial markets en heeft een schat aan ervaring in valutahandel en financiële markten
Meedoen met de ICO en MOAT kopen?
Je kan tijdens de PRE-ICO en de ICO-fase investeren in het project. Je koopt dan MOAT tokens. Meedoen kan met de cryptovaluta Ether. Heb je interesse om deze te kopen? Lees dan onze pagina over Ethereum kopen. Ook kun je een kijkje nemen bij de onderstaande aanbieders:
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Op 8 december start de pre-sale. Op deze dag publiceren wij een uitgebreid stappenplan met daarin hoe investeren in ICO HeadStart werk.  
Hoge bonus voor vroege investeerders. Registreer je gratis via deze link
Het bericht ICO HeadStart: Een fundraising platform voor ICO’s verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.